Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kobra opäť úraduje na Farme: Buze*anti, váľali ste si tu gule!

Kobra úradoval na Farme. Súťažiacim poriadne vynadal. Zobraziť galériu (2)
Kobra úradoval na Farme. Súťažiacim poriadne vynadal.

BRATISLAVA - Iba deň bez hádok! Návrat vypadnutých farmárov na hospodárstvo spôsobil poriadny chaos. Ako prvý sa vytočil Martin Kucek alias Kobra (57). Ten sa dostal do konfliktu s farmárkou týždňa Lenkou Liptákovou (31). Okrem nej však museli osočovaniu čeliť aj ostatní súťažiaci.

V hre o 50 tisíc eur ostali už iba štyria farmári. Aby na statku všetko zvládli, tvorcovia šou im na pomoc poslali vypadnutých súťažiacich. Ako sa však zdá, nebol to najlepší nápad. Hneď na druhý deň po ich príchode totiž došlo k ostrej výmene názorov medzi Martinom Kobrom Kucekom a Lenkou Liptákovou.

Tehotná mamička sa s ním dostala do konfliktu kvôli jedlu. Ako farmárke týždňa jej vadilo, že súťažiaci, ktorí ešte zostali v hre, mali robiť všetko, pričom ostatní "odpadlíci" nič. Vraj chceli iba jesť. Keď Lenka zahlásila, že ak návšteva nepomôže s prípravami pokrmu, všetci zostanú hladní, verbálne na ňu zaútočil hladný Kucek. 

„Som si myslel, že keď nás sem volajú späť, že tu budú neskutočné hody. Len vy ste si tu váľali gule desať dní, nič ste tu nerobili. Preto to tu takto vyzerá ako v zasra*om chlieve. A ešte si budeš niečo diktovať. Ho*no! Vyhnať vás do pŕhľavy buze*anti!,“ povedal Kobra, pričom jedným dychom dodal: „Mám náladu do slova a do písmena pod psa. Morálka je tu úplne v p*deli. Tu nevie ľavá ruka, čo robí pravá. Jednoducho tu vládne chaos.“ Ako dopadol konflikt medzi ním a Lenkou? To sa dozviete dnes večer na Markíze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu