Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Statkár Števo sa lúči so šou: Toto bola hororová farma, samé h*vná!

Štefan zlyhal vo vedomostnom dueli. Zobraziť galériu (6)
Štefan zlyhal vo vedomostnom dueli.

BRATISLAVA - V hre zostali už len štyria! V piatok večer sa musel s markizáckou šou Farma rozlúčiť Štefan Tóth (28). Vo vedomostnom dueli ho porazil Michal Kováčik (23). Rodák zo Stupavy teda musí zabudnúť na rozprávkovú výhru 50 000 €, ktorá čaká na víťaza celej súťaže.

Precenil sa! Štefán Tóth z markizáckej Farmy sa už pri dueli s Martnim Kucekom alias Kobrom chválil, že má fotografickú pamäť. Vedomostný rozstrel si však zvolil až teraz, keď sa rozhodovalo medzi ním a Michalom Kováčikom. „Skúsim využiť moju pamäť. Odfotil som si celý almanach do hlavy, niektoré negatívy ale ešte nevyšli,“ povedal Tóth nervózne pred súbojom.

Na jeho smolu sa mu to aj vypomstilo. Michal ani raz nezaváhal a všetky jeho odpovede boli správne. Navyše, pred súperom nemal žiadny rešpekt.Myslel som, že bude bojovať ako chlap, že zvolí niečo silovejšie. A tá špeciálna pamäť bola len divadlo pred Kobrom. Určite ju nemá,” povedal na Štefanovu adresu.

A Stupavčanove mozgové bunky naozaj zlyhali. Jedna nesprávna odpoveď pre neho znamenala koniec v šou a stratu šance ďalej bojovať o finančnú odmenu. Prehra bola o to ťažšia, že vypadol len týždeň pred finále. „Keď som sem prišiel, povedal som si, že super, aká rozprávková farma, taká Hollywoodska. Ale keď človek zistí, čo všetko tu musí robiť na to, aby tu prežil, tak to nikomu neprajem. To nie je Hollywoodska farma, to je hororová farma. Blato všade, h*vná všade, seno, slama, proste katastrofa,” zhodnotil vypadnutý Štefan pobyt vo farmárskej šou.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu