Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Dare Rolins zavaril nový posudok: Viní ju zo zabitia!

Dara Rolins Zobraziť galériu (8)
Dara Rolins

PRAHA – Opäť jej prihára! Autonehoda Dary Rolins (37), pri ktorej vyhasol jeden ľudský život, po roku znova ožíva. Hoci trestné stíhanie bolo zastavené pre nedostatok dôkazov, rodina zosnulého si nechala vypracovať nový posudok. A ten hovorí jasnou rečou. Za smrť 63-ročného motocyklistu vraj môže speváčka!

V kauze dopravnej nehody s tragickými následkami, do ktorej sa Dara Rolins zaplietla ešte v júli minulého roku, došlo k nečakanému zvratu. Jej kolíziu s Jindřichom Rotreklom, ktorý zraneniam podľahol, totiž posudzovali znalci z "Vysokého učení technického v Brně". Urobili tak na podnet vdovy Olgy Rotreklovej a ako včera informovala televízia Nova, dospeli k jednoznačnému záveru. Za zrážku je zodpovedná práve Dara!

Podľa vyjadrenia rodinného právnika Rotreklových k stretu oboch vozidiel došlo na strane skútristu. To by v praxi znamenalo, že blondínka vošla do protismeru, kde zachytila prichádzajúceho motocyklistu. "Vôbec o ňom nevedela, jeho existenciu zaregistrovala až po náraze. Potvrdilo sa, že sa nevenovala šoférovaniu tak, ako mala. Teraz záleží na polícii,” uviedol spomínaný advokát pozostalých, Karel Friml.

Zaujímavosťou je, že tak ako verejnosť, aj samotná Dara sa o nových skutočnostiach dozvedela až z večerných správ. A poriadne to s ňou zamávalo. “Som z toho v šoku! Samozrejme, hlboko sa ma to dotýka, ale s mojím právnikom nemôžeme robiť nič, kým nás polícia s posudkom neoboznámi,” zverila sa včera serveru Blesk.cz. A čo hovorí na samotné obvinenie z jazdy v protismere? “Trvám na tom, že to naozaj nie je pravda,” uzavrela. Uvidíme teda, ako sa celý prípad nakoniec vyvinie.

Viac o následkoch nehôd, ktoré vás môžu zruinovať nájdete TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu