Štvrtok30. máj 2024, meniny má Ferdinand, zajtra Petrana, Petronela, Nela

Pocisková, Rolins a spol. v bikinách: Sexi sú aj zozadu!

Slovenské krásky ukázali svoje chrbátiky. Zľava speváčka Dara Rolins, herečky Kristína Svarinská a Nela Pocisková. Zobraziť galériu (9)
Slovenské krásky ukázali svoje chrbátiky. Zľava speváčka Dara Rolins, herečky Kristína Svarinská a Nela Pocisková.

BRATISLAVA – Zvádzajú dokonale! Leto je v plnom prúde a úsporné bikiny dokážu odhaliť na ženskom tele každý nedostatok. Niektoré známe krásky z nášho šoubiznisu si však z prípadných faldíkov vôbec nemusia robiť ťažkú hlavu. Majú totiž postavičky, ktoré je radosť obzerať si z každej strany!

Slovenky ukázali chrbát.
Zobraziť galériu (9)

Barbora Balúchová (vľavo) - speváčka

Ťapkali sa po zadočku! Momentka, ktorá zachytáva Barboru a jej kamarátku, vznikla počas minulého leta na bratislavskom kúpalisku. Bývalá superstaristka sa vtedy spamätávala z rozchodu s hokejistom Dušanom Pašekom a naplno sa venovala hlavne svojim kamarátkam. Za tých dvanásť mesiacov sa však pár vecí zmenilo - Barbora už nie je sama a jej telo zdobia nové prsia.

Slovenské krásky sú sexi
Zobraziť galériu (9)

Kristína Svarinská - herečka

Šibalský pohľad! Kristína očividne neholduje slneniu "hore bez". Potvrdzuje to aj tento záber, ktorý patrí k herečkiným obľúbeným. Brunetka si totiž túto fotografiu zverejnila vo svojom profile na sociálnej sieti. Naposledy nám však dokázala, že ani ona nie je žiadna hanblivka. Svoje prednosti v plnej kráse už čoskoro ukáže v pripravovanom filme Lóve.

Slovenské krásky sú sexi
Zobraziť galériu (9)

Zdenka Predná - speváčka

Vyšantila sa! Zdenka si Malorku veľmi obľúbila. Na španielskom ostrove totiž dovolenkovala už dva roky za sebou. Práve minulé leto si speváčka takto užívala slnečné lúče a more. Zatiaľ čo vtedy jej robil spoločnosť aj priateľ Dušan Maruniak, tentokrát stavila na dámsku jazdu.

Slovenské krásky sú sexi
Zobraziť galériu (9)

Vanda Gallová - modelka a Miss východnej Európy

Dokonale opálená! Vanda odhodila vrchný diel bikín počas minulého roka, keď oddychovala na slnečnej Sardínii. Ako nám vtedy prezradila, neopálené biele miesta na tele jej prekážajú. Navyše, v tom čase reprezentovala našu krajinu na súťaži Miss Globe 2010, a tak chcela byť dokonale pripravená a bezchybná.

 

 

Slovenské krásky sú sexi
Zobraziť galériu (9)

Nela Pocisková - herečka a speváčka

Odhodila vŕšok! Aj Nela, podobne ako Vanda, si počas leňošenia na slniečku zložila vrchný diel bikín. Pri pohľade na ňu je vidno, že herečka si dáva záležať na tom, aby jej postava nevyzerala ochabnuto. Okrem vypracovaných rúk sa od marca tohto roka môže pochváliť aj zväčšenými prsiami. Ktovie, či sa takto odvážne slní aj spredu...

Dara Rolins nahá v
Zobraziť galériu (9)

Dara Rolins - speváčka

Radovánky v bazéne! Pikantná fotografia vznikla začiatkom júla v Los Angeles. Speváčka tam bola na návšteve u svojej kamarátky a zároveň si plnila aj pracovné povinnosti. Ako nám vtedy Dara prezradila, na začiatku každého dňa sa práve takto - skoro nahá, osviežovala v studenej vode.

Slovenské krásky sú sexi
Zobraziť galériu (9)

Dominika Cibulková - tenistka

Odvážna kampaň! Dominika sa takto vyzliekla v reklame na tenisové rakety. Fotografia na stránke ich výrobcu vyvolala pozitívne ohlasy. V skutočnosti však Cibulkovej dokonalé opálenie chýba, zapracovali na ňom šikovní grafici.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu