Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Čobejová v šoku z vlastnej dcéry (2): Choď do ri*i!

Michaelu Čobejovú šokovala vlastná dcéra. Zobraziť galériu (8)
Michaelu Čobejovú šokovala vlastná dcéra.

BRATISLAVA – Tá sa veru nezdá! Dvojročná dcérka herečky Michaely Čobejovej (41), Tánička, nedávno mamu i celú rodinu poriadne šokovala. Mladá slečna vypustila z úst slová, ktoré by u nej zrejme iba málokto čakal.

Naučila sa nadávať! Dcérka Michaely Čobejovej, dvojročná Tánička, ktorá si spolu s mamou zahrala v obľúbenom markizáckom seriáli  Ordinácia v ružovej záhrade, je nesmierne učenlivá. Ako nám nedávno herečka prezradila, mladá slečna odkuká aj to, čo nemusí. „Teraz najnovšie prišla a hovorí stále do riti,“ prezradila so smiechom Čobejová.

Ona sa prezlieka a keď jej to nejde, povie „do riti“. Má dva roky a neviem, kde to zobrala,“ povedala dvojnásobná mamička, no neskôr sa priznala. „Pristihla som sa, že u nás v rodine sa to slovo naozaj používa. Tak sme s tým prestali. Predtým sme si neuvedomili, ako to dieťa rýchlo chytá tie slová,” sypala si herečka popol na hlavu. 

Ako nám ďalej prezradila, okrem spomínanej nadávky by však Táničkine reči rozslúštil málokto. „Ja jej rozumiem, ale málokto jej rozumie také zložité veci. Veď rodičia to poznajú, ktorí majú také maličké deti. Je to strašná sranda ináč,“ prezradila Čobejová. Tá si evidentne materstvo užíva, aj keď rodila len krátko pred štyridsiatkou.

Sledujte TOPKY TV: Čobejová prezradila, aké neslušné slová hovorí jej dcéra!

Cobejova_deti

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu