Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Verešová sa predvádzala boháčom: Priesvitná košieľka a tangá!

Sexi Verešová v nočnej košieľke. Zobraziť galériu (22)
Sexi Verešová v nočnej košieľke.

PRAHA - Aká zmena! Daniel Volopich (46) väčšinou nie je rád, keď sa jeho žena Andrea Verešová (30) príliš predvádza. Tentoraz sa však aj pod jeho dohľadom modelka promenádovala na tajnej párty boháčov len v sexi košieľke a tango nohavičkách.

V utajení! Nikto nevie, kedy a kde presne sa párty boháčov konala, topky.sk však získali fotografie z tejto akcie. Jedným z hostí bol aj právnik Daniel Volopich. A jeho manželka Andrea Verešová nebola len jeho doprovodom, ale aj hviezdou módnej prehliadky.

Prekvapujúce bolo, že modelka sa predviedla aj vo veľmi úspornom outfite. Medzi boháčov vykročila len v priesvitnej čiernej košieľke, pod ktorou mala tango nohavičky. Pritom je známe, že Volopich len ťažko znáša jej profesiu, ktorá vyžaduje pózovanie a koketovanie s fotoaparátmi.

Tentoraz však zrejme prižmúril oko. Dôvodom môže byť úspešne dohodnutý biznis s Igorom Rattajom. „Evidentne tam riešil obchodné veci a vyzeral potom dosť spokojný,” tvrdí náš zdroj. A tak si párty dosýta užili obaja manželia. Veď aj drahé šampanské tieklo prúdom a stoly sa prehýbali pod dobrotami známeho šefkuchára Zdeňka Pohlreicha.

Viac sexi fotografií Verešovej nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu