Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Úchylka Verešovej muža: Andrea sa musí promenádovať nahá!

Andrea Verešová v sexi bielizni. Zobraziť galériu (9)
Andrea Verešová v sexi bielizni.

BRATISLAVA – Plní mu sny! Modelka Andrea Verešová (30) nedávno prezradila, aké sexuálne chúťky má jej manžel Daniel Volopich (46). Čo všetko od sexi krásky vyžaduje?

Právnik Daniel Volopich zbožňuje, keď jeho zvodná žienka behá po dome iba v Evinom rúchu. Na tom by nebolo nič zvláštne - veď to má rád azda každý chlap. No zaujímavé je, že ešte radšej sa na svoju polovičku pozerá pri tom, keď nahá umýva riad vo vysokých podpätkoch.

Je to asi sen každého muža nájsť svoju ženu po príchode domov len tak v zásterke pri umývaní riadu. Priznám sa, že to manželovi občas doprajem, prezradila Verešová pre server Super.cz. Ako ďalej podotkla, domáce práce jej nerobia problém. „Umývanie riadu mi nevadí. Musím však priznať, že žehlenie nemám rada,“  povedala Andrea, ktorá sa nedávno stala tvárou čistiaceho prostriedku na riad.

Som prekvapená, že veľa ľudí si ma pri čistení pohárov či tanierov nevie predstaviť. Každý ma má spojenú skôr s briliantmi. Ale ja som domáci typ, milujem varenie,“  dušovala sa Verešová. Dokonca ju vraj vyslovene baví starať sa o dve deti a manžela. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu