Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Odvážna Verešová: Veľké prsia v malých šatách!

Andrea Verešová napchala prsia do malých šiat. Zobraziť galériu (6)
Andrea Verešová napchala prsia do malých šiat.

PRAHA – Dvojnásobná mamička Andrea Verešová (30) si počas uplynulého týždňa vyrazila do spoločnosti. Na vernisáž fotografií prišla odetá v šatách, ktoré odhalili jej sexi nohy. Vrchný diel však modelke príliš nesadol, zdeformoval jej prsia!

Koncom týždňa sa modelka Andrea Verešová spoločne s manželom Danielom Volopichom vybrala na výstavu fotografií, ktorá sa konala v Prahe. Brunetka, ako to už býva zvykom, si dala na svojom výzore záležať. Okrem bezchybnej vizáže stavila tentokrát aj na provokujúce oblečenie. Jej výber však úplne dokonalý nebol!

Andrea pútala pozornosť prítomných hostí najmä svojím výstrihom. Vrchný diel šiat mal korzetový strih, ktorý modelke obopínal prsia. Problém však bol, že košíčky všitej podprsenky boli primalé.  Každú chvíľu to vyzeralo tak, že Verešová ukáže viac, ako by chcela.

Našťastie, Andrea mala po svojom boku manžela Daniela. Ten by v takomto prípade určite zasiahol. Právnik si očividne svoju partnerku chráni ako oko hlave. Veď počas celého večera sa od nej takmer nepohol. Dokonca dal hladkaním brunetkinho zadočku všetkým najavo, že patrí iba jemu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu