Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Módna šou finalistiek Miss tuning: Dievčatá, toto je príliš!

Dievčatá to s prezentáciou prehnali. Zobraziť galériu (25)
Dievčatá to s prezentáciou prehnali.

BRATISLAVA – Chceli zaujať za každú cenu! V súvislosti s blížiacim sa tuningovým zrazom v Piešťanoch sa každoročné koná aj voľba Miss Carat Tuning. Organizátori súťaže včera večer prvýkrát predstavili desiatku finalistiek v jednom z bratislavských klubov. Dievčatá počas módnej šou ukázali všetky svoje prednosti. Niektoré to však svojou prezentáciou prehnali a pôsobili vulgárne!

Prekročili hranice vkusu! Krásky bojujúce o tohtoročný titul Miss Carat Tuning 2011 majú odvahy na rozdávanie. Dokázali to aj včera večer počas módnej šou, ktorej súčasťou bola aj promenáda v úsporných plavkách. Hoci v nich boli dievčatá viac odhalené, ako oblečené, pôsobili maximálne suverénne. Väčšina z nich však na seba strhla viac pozornosti, než bolo potrebné.

Súťažiace sa počas promenády predvádzali ostošesť. Vyznievalo to však neprirodzene a afektovane. Obzvlášť, keď kráčanie po móle "okorenili" špúlením pier a prehnane odvážnymi pohybmi. Presvedčiť sa o tom môžete vo videu či v našej galérii. Ako sa zdá, finalistky zrejme zabudli na pravidlo, že menej je niekedy viac.

Víťazku súťaže Miss Carat Tuning 2011 spoznáme 24. -  25.  júna na piešťanskom letisku. Tam sa každoročne koná zraz milovníkov rýchlych a špeciálne upravených automobilov.

Ktorá z finalistiek šou je najviac sexi? Vyberte si Miss Feminity.sk. Hlasovanie nájdete TU.

Sledujte Topky TV: Takto to na módnej šou vyzeralo.

kartell_BLUR

VIDEO: Toto sú tohtoročné finalistky súťaže Miss tuning.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu