Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Chodúr šokuje zásnubami: Vezme si o 16 rokov staršiu Ivonu!

Martin Chodúr so svojou priateľkou. Ruky im zdobia takéto prstene. Zobraziť galériu (8)
Martin Chodúr so svojou priateľkou. Ruky im zdobia takéto prstene.

BRATISLAVA – Vhupne do chomúta! Spevák a víťaz prvej série Česko Slovenskej SuperStar Martin Chodúr (21) sa nedávno vrátil z dovolenky na Floride. V USA bol so svojou priateľkou - podnikateľkou Ivonou Selníkovou (37). Tá sa len nedávno rozviedla a ako sa zdá, čoskoro vhupne do manželstva opäť. Milenci sa totiž v Amerike zasnúbili.

Spevák sa včera večer zúčastnil na spoločenskej akcii, kde českým novinárom prezradil, že sa s priateľkou Ivonou zasnúbili a chystajú sa pred oltár. Detaily svadby však konkretizovať nechcel. „Zatiaľ nemám potrebu o tom hovoriť,tajnostkáril v rozhovore pre portál blesk.cz. 

O čosi zhovorčivejší bol v otázke spomínanej dovolenky na Floride. „Bolo tam krásne. Išli sme si oddýchnuť. Prečítali sme niekoľko kníh, váľali sme sa na pláži a kúpali. Jednoducho romantika,“ rozplýval sa Chodúr, ktorý prezradil, že s Ivonou už žijú v jednej domácnosti. „Teraz bývame spolu a takto nám to vyhovuje. Je to blízko Ostravy a sme tam spokojní,“ dodal spevák, ktorý svoj byt v Ostrave daroval bratovi. 

Každý z dvojice už od októbra minulého roku nosí na prste nastoknutý šperk pripomínajúci snubný prsteň. Vtedy však Chodúr topkám tvrdil, že nejde o zásnubný klenot. „Kúpili sme si ich na dôkaz lásky, priblížil Martin pôvod ligotavých doplnkov. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy a či vôbec pri toľkých tajnostiach oznámi párik presný dátum sobáša.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu