Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Sklenaříkovej rozvod: Takto sa vyrovnáva s krachom manželstva!

Adriana Sklenaříková má ďalšie zamestnanie. Zobraziť galériu (4)
Adriana Sklenaříková má ďalšie zamestnanie.

PARÍŽ – Neplače v kúte! Adriana Sklenaříková (39) začiatkom marca oznámila, že sa rozišla so svojím manželom Christianom Karembeu (40). Rozvod je teda už na spadnutie. Zisťovali sme, ako vyzerá modelkin život v tomto ťažkom období.

Každý išiel vlastnou cestou! Adriana Sklenaříková desiateho marca v exkluzívnom rozhovore pre Paris Match potvrdila odlúčenie od manžela. Jedným z dôvodov bola aj Christianova vyťaženosť. „Keď prestal hrať, rozbehol množstvo aktivít, ako nakrúcanie série dokumentárnych filmov. Vtedy som ho nevidela aj dva – tri mesiace,“ posťažovala sa blondínka.

Po oznámení rozvodu sa však aj ona správa podobne. Evidentne si smútok lieči tým, že sa zamestnáva rôznymi aktivitami. Oznámila totiž, že sa zapísala na hodiny tanca. Chce tak rozvíjať to, čo sa naučila počas francúzskej obdoby Let’s Dance.

Navyše, rozbehla aj ďalší biznis, kvôli ktorému sa bude musieť presťahovať z Paríža! Sklenaříková bude totiž viesť wellness zariadenie v malom mestečku Cherac. Otvorením týchto kúpeľov však modelka nekončí. „Máme v úmysle veľmi rýchlo rozšíriť zoznam,“ povedala francúzskym novinárom.

Zdá sa, že čo sa týka pracovných aktivít, Adriana sa do toho pustila s rovnakou vervou ako Christian. On nakrúca dokumentárne filmy na exotických ostrovoch, ona sa ponorila do sveta spa a wellness.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu