Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Musíte vidieť: Mojsej hviezdou vtipnej reklamy!

Braňo Mojsej v reklame na letný festival. Zobraziť galériu (6)
Braňo Mojsej v reklame na letný festival.

BRATISLAVA – Má zmysel pre humor! Braňo Mojsej (43) sa nechal nahovoriť na nakrútenie reklamného spotu pre pripravovaný letný festival Topfest. V ňom pozýva návštevníkov na podujatie vtipným spôsobom.

Braňo Mojsej sa nikdy netajil tým, že mu vadí, keď jeho hudobnú tvorbu odmietajú hrať rádiá či televízie. Prekážala mu aj ignorácia zo strany usporiadateľov hudobných festivalov, ktorí ho na svoje podujatia nepozývali. Tento fakt bol v minulosti dokonca príčinou toho, že sa Braňo spolu s manželkou Norou rozhodli usporiadať vlastný Mojsej Fest. Na ňom vystupoval primárne iba najznámejší obyvateľ Pereša so svojou kapelou Challenge.

A práve z týchto dôvodov je zaujímavé, že Braňo vystupuje v reklamnom spote k tohtoročnému festivalu v areáli Nového Mesta nad Váhom. Ešte šokujúcejšie však je, že interpret láka návštevníkov na hudobnú akciu slovami: „Pozývam vás na festival Topfest. A nebojte sa. Ja tam hrať NEBUDEM!“

Na facebookovej stránke podujatia sa okamžite rozpútala vlna diskusií na tému, koľko peňazí si mohol vypýtať za nakrútenie takejto vtipnej kampane. „Výšku honoráru nebudem konkretizovať. No môžem vás ubezpečiť, že financie venujem špecializovanému ústavu pre detských autistov v Prešove,“ povedal topkám Mojsej. 

Hudobníka sme sa tiež spýtali, prečo prepožičal svoju tvár na vtipnú kampaň, v ktorej si takpovediac strieľa sám zo seba. „Keď ma oslovili tvorcovia, v prvom momente som túto ideu odmietol. No potom som sa nad tým zamyslel a páči sa mi, že to je originálne. Reklamné kampane na festivaly bývajú každý rok také isté, s tými istými interpretmi. Stačí len prelepiť dátumy na bilbordoch. Toto je niečo iné a som to stále ja. Nestratil som svoju tvár,“ vysvetlil exkluzívne pre náš web Braňo. Ako na záver podotkol, vôbec mu neprekáža, že na podujatí nevystúpi. 

VIDEO: Reklamný spot s Braňom Mojsejom na tohtoročný letný festival.

Mojsej festival 2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu