Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Vystrašená Barkolová: Bojím sa o otcov život!

Erika Barkolová Zobraziť galériu (2)
Erika Barkolová

BRATISLAVA – Museli ho operovať! Moderátorka Erika Barkolová (33) v súčasnosti prežíva poriadne stresujúce obdobie. Môže za to zdravotný stav jej otca Eduarda, ktorý si musel včera poobede ľahnúť pod nôž na bratislavských Kramároch.

Modlila sa za jeho zdravie! „Úprimne prosím všetky sily, aby stáli v tejto chvíli pri mojom ocinovi, ktorého práve operujú,“ napísala včera jojkárska moderátorka na svojom profile na sociálnej sieti Facebook.

Topky.sk zisťovali, čo sa stalo. „Ocinovi sa posunula platnička o 8 mm. Mal obrovské bolesti. Vytrpel si už svoje a my s ním. Mamina sa o neho už mesiac starala. Ani základné úkony nedokázal vykonať sám,“ vysvetlila topkám Barkolová, ktorá dodala, že ho zverila do rúk svojho kamaráta: „Operoval ho môj dobrý známy - neurochirurg Róbert Illéš.“

Televízna tvár nám tiež prezradila, čo po operácii čaká jej otca. „Bude musieť podstúpiť dlhú a náročnú rekonvalescenciu. Podľa mňa to najhoršie ešte len príde,“ povedala plavovláska, ktorá verí, že toto náročné obdobie plné bolesti jej otec zvládne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu