Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Barkolovú navliekli do latexu: Je z nej sexi domina!

Erika Barkolová v latexovom kostýme. Zobraziť galériu (5)
Erika Barkolová v latexovom kostýme.

BRATISLAVA – Bez zábran! Moderátorka Erika Barkolová (33) nie je žiadna puritánka. Potvrdila to aj počas nedávneho nakrúcania relácie Črepiny *. Dvojnásobná mamička sa nechala navliecť do latexu, pričom si do rúk vzala bičík.

Ako správna domina! Najbližší pondelok večer sa Erika Barkolová objaví na televíznych obrazovkách v netradičnom kostýme. Pri nakrúcaní jedného zo špeciálov erotickej relácie Črepiny * sa totiž nechala nahovoriť na moderovanie v latexe, ktorý je príznačný pre fetišistov.

Erika nám prezradila, ako sa netradičný nápad zrealizoval. „Už niekoľko rokov to bol tajný sen, akási prosba divákov,“ poznamenala tvár Jojky. Ako však ďalej podotkla, postaviť sa v obtiahnutom kostýme pred kamery nebolo vôbec jednoduché: „Spočiatku som s tým mala problém, netúžila som potom. Viem však, aký druh relácie moderujem, tak som to celé zobrala profesionálne.“ Nás tiež zaujímalo, či by si blondínka takto spestrila aj vlastný intímny život. „Nevyužívala som to doteraz. Nevidím dôvod, prečo by som mala začať,“ uzavrela.

Črepiny * vysiela televízia Joj každý pondelok o 23:15.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu