Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexi Twiins okúzlili Nemcov: Spravili z nich víťazky Eurovízie!

Sexi duo Twiins okúzlilo Nemcov. Porovnávajú ho s Lenou Meyer. Zobraziť galériu (3)
Sexi duo Twiins okúzlilo Nemcov. Porovnávajú ho s Lenou Meyer.

DÜSSELDORF – Sú z nich namäkko! Vďaka minuloročnému víťazstvu Nemky Leny Meyer-Landrut sa v týchto dňoch koná pesničková súťaž Eurovision Song Contest v Düsseldorfe. Našu krajinu tam reprezentuje duo Twiins. Zaujímavé je, že tamojšie médiá slovenské dievčatá veľmi favorizujú. Najčítanejší nemecký denník Bild ich dal na titulnú stránku a označil za horúce kandidátky, ktoré by mohli prevziať žezlo po úradujúcej Lene.

Európa si v týchto dňoch volí najlepšiu pieseň. Nemecký denník Bild preto porovnal, kto zo semifinalistov sa dokáže vyrovnať ich úradujúcej víťazke Lene Meyer-Landrut . A prekvapujúco za jej najväčšie rivalky zvolili slovenské Twiins.  

Naše sexi krásky nemeckí novinári označujú za „Lenas schärfste Rivalinnen“, čo v preklade znamená - Lenine najostrejšie súperky. Zo 43 krajín, ktoré sa do speváckej súťaže Eurovision Song Contest zapojili, má podľa nich veľkú šancu uspieť práve spomínané sesterské duo.

Či narážali Nemci na ich talent, alebo viac na sexepíl, ťažko povedať. Jedno je však isté, Slovenky sa v Nemeckom Düsseldorfe len tak nestratia. Nechajme sa prekvapiť, či sa Lene naozaj spevácky vyrovnajú. Už zajtra vystúpia v druhom semifinálovom kole ako piate v poradí. Ich výkon si budete môcť pozrieť na obrazovkách verejnoprávnej Dvojky, Eurosong štartuje o 21:00.

Twiins majú podľa nemeckej tlače veľkú šancu na úspech.

Twiins, Eurovízia, Bold, Nemci
Zobraziť galériu (3)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu