Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dovolenková rada nad zlato: Toto VIDEO vás uvedie do tajov dokonalého balenia kufrov!

Ak si veci do kufra balíte takto, robíte to zle.
Ak si veci do kufra balíte takto, robíte to zle. (Zdroj: nbcnews.com)

BRATISLAVA - Balíte sa na dovolenku, no svoje najobľúbenejšie košele či šaty si aj tak nevezmete, lebo by sa po ceste pokrčili. Týmto myšlienkam môžete povedať zbohom, je s tým koniec! Tento unikátny spôsob balenia vecí vám umožní zobrať si dokonca sako bez obáv, že by sa pokrčilo! Je to jednoduché, rýchle a nesmierne efektívne. Ako na to?

Autor videa tvrdí, že aj keď si veci poskladáte do úhľadných stĺpcov, budú sa o seba v kufri trieť a tým sa pokrčia. Preto najjednoduchšie riešenie je nenechať im žiaden priestor na akýkoľvek pohyb. Prosto zabalíte jednu vec do druhej jedným konkrétnym spôsobom.

Podstatou je baliť jednu vrstvu oblečenia do druhej. Najskôr začnite sakom, ktoré rozprestriete na stôl či posteľ v jeho prirodzenej forme. Potom vezmite košele a položte ich na sako tak, aby sa rukávy prekrývali, ale trup košele bude v opačnom smere ako trup saka. Mali spolu vytvoriť pomyselný kríž.

Ďalšie košele vrstvite tým istým spôsobom: rukávy sa prekrývajú, trupy smerujú opačným smerom. Potom prídu na rad nohavice, položíte ich na rukávy tak, aby ich konce splývali s manžetami. Nasledujú tričká, ktoré ukladáte rovnakým spôsobom ako košele. Doprostred vložíte spodnú bielizeň, ktorú obalíte tričkom.

Podrobný video návod nájdete tu:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu