Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tu už končí všetka sranda: Trump chce do vlády akčného hrdinu, USA má spasiť Rambo!

Donald Trump Zobraziť galériu (4)
Donald Trump (Zdroj: SITA/AP)

BRATISLAVA – Vladimir Putin má Stevena Seagala a vyzerá to tak, že Donald Trump bude mať už onedlho Ramba! Už sú známe prvé mená najbližších spolupracovníkov a ministrov nového amerického prezidenta Donalda Trumpa. Pre jeho voličov môže ísť o veľké prekvapenia. Najnovšie zaujala správa, že novým ministrom by sa mohla stať filmová hviezda Rambo či Rocky Balboa alias Sylvester Stallone.

Hollywoodska hviezda Sylvester Stallone by mohol obsadiť post predsedu Národnej nadácie na podporu umenia. Tvrdí to utajený, ale dobre informovaný zdroj britského portálu Daily Mail. "Všeobecne a mylne sa predpokladalo, že bude Trumpovo prezidentovanie neprívetivé k umeniu. Ale pán Trump cíti, že vymenovanie niekoho z prvej triedy bude trefou do čierneho, ktorú (umelecký) priemysel potrebuje," uvádza slová zdroja portál.

70-ročný herec by mohol vstúpiť do politiky
Zobraziť galériu (4)
70-ročný herec by mohol vstúpiť do politiky  (Zdroj: telkac)

Ak by tieto informácie boli pravdivé, jeho miesto vôbec nemusí byť ešte isté. Nomináciu musí schváliť najprv Kongres. Tam však majú republikáni väčšinu. Stallone sa netají podporou k Trumpovi. Avšak reakcia herca ohľadom týchto špekulácií nie je známa. Zaujímavé je, že ruský prezident má veľkého obdivovateľa v hercovi akčných filmov Stevena Seagala. Trump nechce zrejme zaostávať.

Putin so Seagalom
Zobraziť galériu (4)
Putin so Seagalom  (Zdroj: SITA/AP)

V minulosti Stallone zavtipkoval, že by po vzore Arnolda Schwarzeneggera mohol vstúpiť do politiky. "Žena sa ma opýtala, či mi nepreskočilo," zavtipkoval Stallone. Obavy vzbudila aj nominácia na ministra zahraničných vecí. Mal by sa ním stať bývalý šéf ropnej spoločnosti Exxon. Úvahy o nominácii Tillersona vzbudili rozruch, keďže tento rodený Texasan celú svoju profesionálnu kariéru spojil s ropným gigantom ExxonMobil - na jeho čele stojí od roku 2006 - a nemá nijaké skúsenosti ako diplomat alebo politik.

Čo však vzbudzuje obavy, Kremeľ udelil Tillersonovi Rad priateľstva, vyznamenanie určené cudzincom. Tillerson je tiež odporcom západných sankcií uvalených na Rusko.

Rex Tillerson na stretnutí
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP)

Viac o téme: Donald TrumpSylvester Stallone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu