Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Policajt na diaľnici poriadne riskoval: Aj muži zákona sú len smrteľníci

Policajt na diaľnici
Policajt na diaľnici (Zdroj: Foto: YT/Stanislav Jančík)

BRATISLAVA - V piatok sa Slovensko navždy rozlúčilo s policajtom Jozefom (48), ktorého zrazila na diaľnici D2 mladá vodička pri tom, ako si plnil služobné povinnosti a riadil kvôli nehode dopravu. Čitateľ nás upozornil na video, ktoré vzniklo len deň pred minulotýždňovou tragédiou. Pozrite sa, ako riskoval iný policajt.

Vaše tipy

Práca policajta si vyžaduje neustále nasadenie. Každý deň sú muži zákona v práci vystavení rôznym situáciám a neraz pri nich riskujú vlastné bezpečie, zdravie, či dokonca život. Na internete sa objavilo video, ktoré zachytáva policajta pri plnení služobných povinností. Ako je na videu neskôr vidieť, hliadka prišla k dopravnej nehode. 


 Prečítajte si aj:

Tragédia na D2: Policajt Jozef (†48) varoval vodičov pred nehodou, Michaela (25) ho zrazila


"Podobná skúsenosť. Ak sa zahľadíte, policajt prechádzal cez oba jazdné pruhy. Vôbec nesledoval, či sa blíži nejaké auto. Pozeral vždy po vozovke. Motkal sa hore-dole, potom zašiel za krajnicu, bez akéhokoľvek reflexného prvku," upozonil nás na zverejnené video čitateľ s tým, že zábery vznikli deň pred tragédiou, ktorá sa stala na diaľnici D2 v smere z Malaciek do Bratislavy. Policajt s najväščou pravdepodobnosťou hľadal úlomky po nehode.   

Pozrite si situáciu, ako je zachytená na video.

Viac o téme: DiaľnicaPolícia D1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu