Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obedná pauza v Bratislave, prečo nie: Pán policajt, ale TAKTO zaparkovať služobné auto?

Policajt zastavil na obed Zobraziť galériu (2)
Policajt zastavil na obed (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Obedná prestávka je neodmysliteľnou súčasťou pracovného dňa. Vychutnáva si ju každý a príslušníci polície, zdá sa, nie sú výnimkou. Potvrdzuje to záber, ktorý zachytáva konzumujúceho policajta sediaceho v služobnom aute. Na situácii by nebolo nič zvláštne, keby vozidlo s príznačným textom "Pomáhať a chrániť," nebolo zaparkované na ceste určenej pre cyklistov.

Vaše tipy

Na sociálnej sieti sa objavili zábery obedujúceho policajta. Ľudia okamžite zareagovali a venovali mu pár kritických slov. Nikto ale samozrejme nekritizoval to, že si muž zákona doprial obednú pauzu. Hlavným problémom bolo zaparkované služobné auto, v ktorom policajt sedel a vychutnával si svoje jedlo. Medzi komentujúcimi sa však našli aj takí, ktorí na tejto situácii nevideli nič zlé a policajta si zastali. 

Obedná pauza v Bratislave,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Lukratívne parkovacie miesto 

Vozidlo bolo odstavené v bratislavských uliciach, a to nie hocikde. Lukratívne miesto získal zaparkovaním na ceste určenej pre cyklistov, kde sa auto označené známym slovným spojením "Pomáhať a chrániť," vynímalo. To si pravdepodobne všimol aj náhodný okoloidúci, ktorý tento moment zvečnil a zverejnil na Facebooku.

Nás zaujímalo, či je takéto správanie v poriadku, a tak sme kontaktovali bratislavských policajtov. "Na základe vášho podnetu postup policajta preverí príslušný útvar v pôsobnosti Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. V prípade, ak došlo k porušeniu ustanovení zákona o cestnej premávke zo strany policajta, budú zo strany nadriadených prijaté adekvátne opatrenia," uviedla hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková. 

 

Viac o téme: ParkovanieCyklotrasaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu