Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Bývalý šéf SNS nahneval Martinčanov: Zablokoval pešiu zónu, takto sa vyhol odtiahnutiu

Podivuhodné parkovanie Víťazoslava Morica Zobraziť galériu (2)
Podivuhodné parkovanie Víťazoslava Morica (Zdroj: Tip čitateľa)

MARTIN - Arogancia, ktorá nepozná hranice? V Martine na seba v piatok upozornil bývalý šéf SNS Víťazoslav Moric, a to nie práve najlepším spôsobom.

Ako nám napísal čitateľ, Moric mal v Martine na hodinu zablokovať vjazd do pešej zóny, pričom mestská polícia vraj na neho poslušne čakala. „Blokoval tak sanitky aj hasičov, nikto mu však nič nemôže,” tvrdil nahnevaný čitateľ.

Podľa martinskej mestskej polície to ale nebolo úplne tak, ako to opisuje čitateľ. „Dňa 03. 11. 2017 o 11:08 h bolo prostredníctvom mestského kamerového systému zistené, že na Ul. A. Kmeťa bolo odstavené motorové vozidlo mimo vyznačeného parkovacieho miesta tak, že bránilo v prejazde,”uviedol Náčelník MsP Igor Húska. 

Podľa jeho slov hliadka mestskej polície zistila, že uvedené vozidlo bolo označené ako vozidlo prepravujúce osobu s ťažkým zdravotným postihnutím, a preto nebolo možné použiť odťahové vozidlo. „Vodič vozidla, ktorý sa dostavil na miesto, bol za spáchaný priestupok riešený v zmysle zákona o priestupkoch,” uzavrel Húska.

Podivuhodné parkovanie Viťazoslava Morica
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: Polícia Víťazoslav Moric
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu