Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Martin s rodinou prežil na dovolenke v Turecku hrôzu: VIDEO Výbuch izby v hoteli a boj o život!

Dovolenka v Turecku ako zo zlého sna. Zobraziť galériu (8)
Dovolenka v Turecku ako zo zlého sna. (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Keby sa tak mohli rozhodnúť inak. Bratislavčan Martin spolu s rodinou zažívali na dovolenke naozajstné chvíle hrôzy. Na takúto dovolenku budú spomínať zrejme do konca života.

Vaše tipy

Čo by sa len tak mohlo stať? Povedal si Martin z Bratislavy a vybral sa nakoniec na dovolenku do Turecka.  "Tento rok sme zvažovali s rodinou dovolenku v Turecku, mysleli sme si, veď čo sa len môže stať, cestovné kancelárie tvrdia, že v dovolenkových rezortoch nebezpečenstvo nehrozí," prezradil pre Topky náš čitateľ Martin svoje úvahy pred vybratím dovolenky.

VIDEO Rozbité okná a pretekajúca voda

Dovolenka v Turecku

Do Turecka odleteli 12. júla a vrátili sa o týždeň. Všetko bolo dobré, až do predposledného dňa. "Predposledný deň v hoteli vybuchla izba, následne vznikol požiar a zhoreli asi dve izby. Všade padalo sklo," opisuje otrasný zážitok Martin. "Vošiel som do hotela a dve poschodia nado mnou vybuchla izba. Vnímal som všade paniku a strach ľudí o svoj život, ktorí netušili, čo sa stalo."

Dovolenka v Turecku
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Následne chcel okamžite vyhľadať svoju rodinu. "Aby som sa dostal k bazénu, kde sa v čase incidentu nachádzala moja rodina, musel som prejsť cez recepciu hotela, kde bol dym a padalo sklo. Chvalabohu, moja rodina tesne predtým miesto opustila," tvrdí čitateľ s tým, že na mieste incidentu sa uisťoval, že tam nie je jeho rodina, pretože "strach o moju rodinu bol vtedy silnejší ako strach o samého seba".

Dovolenka v Turecku 2

Ako dôkaz nám zaslal do redakcie fotky a videá tureckých hasičov a záchranárov.

Dovolenka v Turecku
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Podľa Bratislavčana bol jeden muž z hotela vážne zranený. "Strašne krvácal," spomína Martin. Miesto výbuchu okamžite kompetentní uzavreli. Záchranári ošetrovali zranených a nechceli, aby si ľudia incident nakrúcali na telefóny.

Dovolenka v Turecku
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

V stresových chvíľach im podľa vlastných slov nepomohla ani delegátka cestovnej kancelárie. "Naša delegátka prišla do hotela až na samý koniec nehody. Po celú dovolenku nám nebola k dispozícii," tvrdí náš čitateľ s ťažkým srdcom. Po tomto incidente sa Martin do Turecka zrejme už nikdy nevráti.

Dovolenka v Turecku
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

 

Viac o téme: IzbaVýbuchMartinTureckoDovolenka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu