Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Adriana na túto cestu v MHD nikdy nezabudne: FOTO Nič netušila, až kým si nevyzliekla bundu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: wikimedia)

BRATISLAVA - Cestovanie v mestskej hromadnej doprave so sebou niekedy prináša nepríjemné úskalia. Dopravné prostriedky bývajú preplnené, občas v nich nejde klimatizácia v tých najhorúcejších dňoch alebo sa dostanete do stretu s neprispôsobivým pasažierom, ktorý znepríjemňuje jazdu všetkým naokolo. Adriana v Bratislave však narazila na nový druh exota, ktorý sa zjavne potreboval umelecky realizovať na netradičnom "plátne".

Vaše tipy

"Rada by som Vás upozornila na neznámeho bratislavského expresionistu, ktorý sa počas chvíle mojej nepozornosti v električke realizoval na mojej bunde guľôčkovým perom. Dávajte si preto veľký pozor na Vaše osobné veci. Pozn. dieťa to s najväčšou pravdepodobnosťou nebolo," napísala na sociálnej sieti Adriana, ktorá zverejnila aj fotografiu ako dôkaz.

Adriana na túto cestu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

"Maliar" sa vybúril cez škáru na sedadle, na ktorom sedela a Adriána si nič nevšimla, pretože bunda je podľa nej dosť hrubá. Vylúčila aj možnosť, že by mala otvorené pero v batohu, jeho obsah skontrolovala a ruksak bol neporušený. "Podobná vec sa môže stať každému, človek je niekedy zamyslený, berte to len ako upozornenie, aby ste si na Vaše veci dávali naozaj pozor," dodala v komentároch s tým, že aspoň pobavila okoloidúcich, keď s takýmto dielom chodila dva dni po ulici.

FOTO Prvoaprílový žart? Lukáš sa išiel prejsť so psom a tvrdí: Toto ste ešte nevideli!

Pokým niektorí internetoví užívatelia sa vyjadrili v duchu, že by autorovi za takýto výkon najradšej ruky dolámali, iní zobrali situáciu s humorom. "Máte jedinečne originálnu bundu, so zárukou, že nikde inde nenájdete podobný kus ;)," napísala Jaja v jednom z príspevkov. "Akože vypísať hádam celé pero a ešte aby si to ten druhý nevšimol... je to talent," uviedol Maťo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu