Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Bývalý Radičovej minister tak, ako ste ho ešte nikdy nevideli: FOTO, ktoré odhaľuje veľa

Kaník v očovskom kroji ukázal viac ako zvyčajne Zobraziť galériu (3)
Kaník v očovskom kroji ukázal viac ako zvyčajne (Zdroj: facebook/ludo kaník)

TERCHOVÁ - Leto je v plnom prúde a nielen obyčajní ľudia, ale i poslanci sa ho snažia spríjemniť, ako je to len možné. Niekto si ide odpočinúť na pár týždňov k moru, iný vsadí na kultúru. A dokonca aj vo vlastnom podaní, ako to pred niekoľkými dňami predviedol poslanec Ľudovít Kaník.

Vaše tipy

Naši politici dovolenkujú každý podľa svojich predstáv. Ľudo Kaník je v tomto smere veľmi aktívny a svoj voľný čas využíva aj na kultúrne vyžitie. Vo svojom podaní. Uplynulý víkend totiž trávil Terchovej, kde sa konal folklórny festival Jánošíkove dni. Nie však ako divák.

"Začína víkend a ja sa v sobotu chystám do Terchovej na Jánošíkove dni. Ale tentokrát nielen ako divák. Budem aj účinkujúci. Zatancujem na javisku v podpolianskom, očovskom kroji. Trošku iný odev ako zvyčajne. Bude zábava :)," dal na vedomie bývalý minister práce, sociálnych vecí a rodiny za Radičovej vlády na Facebooku.

Bývalý Radičovej minister tak,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook/ludo kaník)

Bývalý Radičovej minister tak,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook/ludo kaník)

Poslanca NR SR si medzi tanečníkmi všimli aj viacerí naši čitatelia. "Bol som na Jánošíkových dňoch a videl som tam v kroji tancovať nášho poslanca parlamentu Ľuda Kaníka. Myslím si, že je sympatické, ak politik nielenže ide medzi ľudí, ale sa prezentuje aj takýmto spôsobom a troška sa zapotí v inom odeve," napísal nám Jerguš.

Viac o téme: KrojĽudovít KaníkTerchováJánošíkove dni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu