Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Božie znamenie na vlastné oči: Tibor našiel záhadný kameň, ktorý mu odhalil skryté tajomstvo!

Pán Tibor je na svoj zázračný kameň patrične hrdý Zobraziť galériu (6)
Pán Tibor je na svoj zázračný kameň patrične hrdý (Zdroj: Tip čitateľa)

NOVÉ ZÁMKY - Nasledujúci príbeh je dôkazom, že komukoľvek sa môže stať niečo neuveriteľné. Pán Tibor z Nových Zámkov mal pri nájdení svojho pokladu obrovské šťastie. Keby si chvíľu v práci nekrátil sledovaním kopy kamenia, ušiel by mu unikátny nález. Keď sa totiž jeden z kameňov rozbil, aby odhalil svoje tajomstvo, Tibor nemohol uveriť vlastným očiam. Čo tento kríž znamená?

Vaše tipy

Vzácny kameň sa v súčasnosti už vezie na Slovensko, našiel sa ale v kameňolome v Trechtinghause na brehu Rýna. Presnejšie, svoje tajomstvo odhalil pri nákladke na loď W. de Beijer, na ktorej pán Tibor pracuje už rok.

„Bol to obyčajný kameň, ničím sa od ostatných neodlišoval. Nakoľko bol dosť veľký, tak sa z tej kopy hneď zkotúľal na plechové dno nákladného priestoru. Dopravný pás je asi tak 5 - 6 metrov nad dnom nákladného priestoru. Po náraze praskol a rozlomil sa na dve časti priamo pred mojimi očami!“ opisuje osudné chvíle v Nemecku pán Tibor.

Pán Tibor je na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

„Hneď som zavolal svojho kolegu Alexandra a ukázal mu ten kameň. Navrhol mi, aby som si ho zobral, aj som nad tým už rozmýšľal, lebo aj on sa mu veľmi začudoval. Tak som vbehol dole do nákladného priestoru a odložil ho rýchlo bokom, aby ho ďalšie kamene nezasypali. Potom som ho vyfotil. Ak by som vtedy nestál na palube...“ zamýšľa sa pán Tibor.

„Nakládka jedného plavidla trvá 3 - 6 hodín. Tak si krátim čas medzi jednotlivými procesmi nakládky plavidla tým, že sledujem padajúce kamene a hádam, či ten alebo onen sa zakotúľa od kopy čo najďalej. Aj preto som si všimol tento kameň s krížom. Mal som šťastie,“ teší sa hrdý majiteľ zázračného kameňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu