Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Srdcervúce FOTO posledných dní života: Priateľke splnil všetky sny a umrel jej v náručí

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: wales news service)

CARDIFF - Keď sa vážne chorý Chris Price (†26) z Walesu dozvedel, že mu zostáva už len posledných šesť mesiacov života, urobil niečo, za čo ho teraz zaslúžene obdivuje nielen jeho priateľka, rodina a blízke okolie, ale aj celý svet. Rozhodol sa, že kým naposledy vydýchne, svojej životnej láske Ceri (29) splní všetko, po čom celý život túžila.

Chris a Ceri sa spoznali ešte ako tínedžeri a v januári 2012 sa presťahovali do spoločného bývania. Tri mesiace na to Chrisovi diagnostikovali rakovinu pažeráka a keď sa mu zákerná choroba rozšírila po tele, museli mu odstrániť časť žalúdka. Keď už si myslel, že ju porazil, v apríli 2013 mu na pečeni a pľúcach objavili sekundárnu rakovinu, ktorú už nebolo možné vyliečiť.

Lekári mu oznámili, že mu ostáva posledných šesť mesiacov života a vtedy sa Chris rozhodol, že ich využije naplno. Priateľke Ceri sľúbil, že jej splní všetko, po čom túži a tak sa začalo to najkrajšie obdobie ich spoločného života. Chris svoju životnú lásku požiadal o ruku a mali krásnu svadbu v kostole.

Srdcervúce FOTO posledných dní
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: wales news service)

Po sobáši nasledoval výlet do Disneylandu v Paríži, kam vzal Chris okrem Cerine aj jej štyri deti Halle, Evana, Morgan a Georgiu. "O výlete do Disneylandu sme snili už dlho a keď sa Chris dozvedel, že už nemá veľa času, rozhodol sa ho s nami absolvovať hneď," spomína Ceri na najkrajšie dni s milujúcim manželom. Len o pár týždňov neskôr odleteli do New Yorku na nákupy a prehliadku mesta. Manželke Ceri tam kúpil značkové topánky za 500 libier a tiež kabelku za 900 libier, po ktorých vždy túžila. "Vedel, že po nich túžim, no boli príliš drahé a nemohla som si ich dovoliť," dodáva.

Srdcervúce FOTO posledných dní
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: wales news service)

Chris nakoniec Ceri na narodeniny objednal výlet do Las Vegas, spolu tam už bohužiaľ ísť nestihli. Chorý Chris umrel v Cerinom náručí a posledná rozlúčka sa konala v kostole, kde sa pred šiestimi mesiacmi zosobášili. "Keby ho mohla moja láska vyliečiť, žil by navždy. Choroba ho naučila žiť pre súčasnosť a chcel, aby som robila to isté," povedala zdrvená manželka. Hoci Chrisova smrť jej zlomila srdce, bude vždy vďačná za tých šesť spoločných mesiacov plných šťastia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu