Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO záhadnej zrážky strážcov zákona v Prievidzi: Čo robili títo policajti!?

(Zdroj: Tip čitateľa)

PRIEVIDZA - V piatok večer sa stala nezvyčajná nehoda v Prievidzi. Pri kruhovom objazde sa zrazili dve policajné autá, pričom záber z nehody vyvoláva veľa otáznikov. Kto urobil chybu alebo kto išiel zlým smerom a pochybil v jazde, zatiaľ nevedno. Čudnú zrážku si nevedel vysvetliť ani čitateľ, ktorý nám túto fotku poslal. Nakoniec sa situácia vysvetlila. Celý incident mal na svedomí neznámy vtipálek, ktorý si vymyslel nález mŕtveho tela a privolal policajtov, ktorí sa tak ponáhľali, až do seba nabúrali.

Kuriózna nehoda sa stala v piatok okolo desiatej. Policajný Nissan Navara a Seat sa takto "ťukli" v Prievidzi na kruhovom objazde. Obidve boli v zásahovom režime, mali zapnuté majáky a taktiež prednosť v jazde, takže mohli ísť do kruhového objazdu v protismere.

Kto mal prednosť v jazde?
Zobraziť galériu (1)
Kto mal prednosť v jazde?  (Zdroj: Tip čitateľa)

Zo záberu je zrejmé, že obidve autá si vybrali jazdu v protismere. Nikomu sa našťastie nič nestalo a vodiči policajných áut nenafúkali. Dopravu museli v čase nehody odklánať. Situáciu musela ratovať tretia hliadka, ktorá prišla na miesto.

No ani tretie vozidlo policajtov nebolo treba, keďže nahlásená mŕtvola mužov bola iba výmysel neznámeho volajúceho. Takto spôsobil polícii veľkú škodu, za ktorú bude musieť teraz niekto zaplatiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu