Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sulík paroduje Fica na VIDEU o detstve: Ja som mal rád hojdacieho koníka!

Sulík s Poliačikom v družnom rozhovore
Sulík s Poliačikom v družnom rozhovore (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Prezidentská kampaň je už v plnom prúde. Ako jeden z posledných oznámil svoju kandidatúru súčasný premiér Robert Fico. Pred pár dňami zverejnil v tejto súvislosti video, v ktorom poodkryl niečo zo svojho súkromia. Predsedu SaS Richarda Sulíka zaujalo natoľko, že natočil svoju vlastnú verziu.

Vaše tipy

Predseda vlády Fico tento týždeň v rámci prezidentskej kampane vyrukoval s poriadnou zbraňou. Spolu so šéfom volebného štábu Marekom Maďaričom natočili video, kde úprimne rozpráva o svojom detstve či, o tom, ako si prvýkrát zarobil. Po ňom bude nasledovať ešte ďalších minimálne päť videí, ktoré budú postupne vychádzať. Témou budú blízke témy sociálneho dialógu, vstupu do politiky, ale aj o význame prezidentského úradu. Rozhovory majú divákovi a potenciálnemu voličovi ukázať svojho predsedu z doteraz nepoznanej stránky.

Ako to už v takýchto prípadoch býva, videa sa zhostili rôzni srandisti. Video spomalili, v dôsledku čoho znie Fico, akokeby bol opitý. A zmysel pre humor rozhodne nechýba ani šéfovi SaS Sulíkovi. S kolegom Martinom Poliačikom sa nechali inšpirovať a trochu si z premiéra vystrelili. V ich verzii nechýba symbolika v podobe červenej kravaty a fľaše coca-coly. Rozhovor sa nesie v podobnom duchu ako ten pôvodný s Ficom, avšak s dávkou irónie.

"Vieš Martin, vyrastali sme bez mobilu, internetu, bez tabletu, a tým pádom bolo aj tých hračiek menej. Ja napríklad som mal húpacieho koníka. Mal som ho rád," znie jedna zo Sulíkových hlášok. Tie zvyšné si môžete vypočuť v priloženom videu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu