Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prevrátené auto pri Senci: Šoféra po náraze do stromu vymrštilo z vraku!

Auto sa po náraze prevrátilo na strechu Zobraziť galériu (4)
Auto sa po náraze prevrátilo na strechu (Zdroj: Tip čitateľa, )

BRATISLAVA – Ratoval ho vrtuľník. K hrozivo vyzerajúcej nehode došlo vo štvrtok neskoro večer na ceste medzi Sencom a Sládkovičovom. Šofér zrejme počas jazdy dostal mikrospánok, prešiel do protismeru a vpálil do stromu. Náraz bol tak silný, že ho vymrštilo z auta a v bezvedomí ho vrtuľník previezol do Univerzitnej nemocnice na Kramároch.

Vaše tipy

Podľa našich informácií muž na rovnej ceste medzi Sencom a Sládkovičovom zrejme dostal mikrospánok, prešiel do protismeru a zišiel z cesty, kde vrazil do stromu. "Zrejme ho chytal mikrospánok už na kruháči...vodič za ním spozoroval, že rýchlo strhol volant," napísal nám čitateľ, ktorý bol na mieste. Auto sa po silnom náraze prevrátilo na strechu. Doráňaný vodič z neho vypadol a ostal ležať asi štyri metre od vraku. Ratovať ho musel vrtuľník.

Prevrátené auto pri Senci:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa, )

„Pri nehode utrpel poranenie hlavy, následkom ktorého bol v bezvedomí. Záchranári ho napojili na umelú pľúcnu ventiláciu a previezli do bratislavskej Univerzitnej nemocnice na Kramároch,“ povedala hovorkyňa leteckých záchranárov Sylvia Galajda.

Prevrátené auto pri Senci:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa, )

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu