Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Útok Rómov na mladíka: Štyria na jedného, dokopali ho pred očami priateľky!

Mladíka po útoku odviezla sanitka do nemocnice
Mladíka po útoku odviezla sanitka do nemocnice (Zdroj: michalpaska.sk)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - So zraneniami v nemocnici skončil mladý muž (21) z Liptovského Mikuláša po tom, čo ho mali v centre mesta napadnúť štyria neznámi Rómovia. Podľa svedkov mladíka najprv provokovali a potom kopali na zemi priamo pred očami jeho vystrašenej priateľky. O prípade informoval portál michalpaska.sk.

Vaše tipy

Incident sa odohral včera večer na Garbiarskej ulici, po ktorej sa mladík spolu s priateľkou vracal z hokejového zápasu. Mladý pár mal namierené do kina, no cestu im skrížili provokujúci výtržníci. „Partia piatich Cigáňov do chlapca na ulici hádzala špaky a neustále ho provokovala. Jeden z Cigáňov nabádal svojich kamarátov, aby ho zbili,“ uviedol svedok konfliktu.

V tom sa na mladíka vrhli a začali ho kopať hlava-nehlava a to priamo pred očami jeho preľaknutej priateľky. Po „vyrovnanom“ súboji, partia výtržníkov z miesta ušla a svedok okamžite zavolal políciu. Na miesto následne dorazila aj sanitka, ktorá mladíka po surovom útoku odviezla do nemocnice. "Mladík utrpel zranenia s predpokladanou dobou liečenia cca 14 dní," povedala nám žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Polícia po neznámych bitkároch pátra. "Polícia v Liptovskom Mikuláši na základe prijatého oznámenia vedie v predmetnom prípade preverovanie vo veci podozrenia z prečinu výtržníctva a ublíženia na zdraví," dodala hovorkyňa.

Miesto incidentu v centre Liptovského Mikuláša

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu