Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ľudská krutosť nemá hraníc: Malí sadisti utýrali kocúrika a zavesili ho za nohy!

Dôchodca musel dať kocúrika utratiť Zobraziť galériu (3)
Dôchodca musel dať kocúrika utratiť (Zdroj: topky)

LEVICE – Otrasný prípad týrania zvierat nedávno otriasol malou dedinkou Devičany pri Leviciach. Na zlomyseľnosť a bezcitnosť miestnych výrastkov tam doplatil kocúrik nešťastného dôchodcu (70), ktorý v nedeľu po návrate z Bratislavy našiel svojho štvornohého miláčika v hrôzostrašnom stave. Malí grázli zvieratko z dlhej chvíle sadistickým spôsobom utýrali na smrť!

Vaše tipy

Dôchodca z Devičan má hlavu v smútku po tom, čo vinou drastických faganov prišiel o svojho najlepšieho priateľa Sesa. K domácemu miláčikovi mal obzvlášť blízky vzťah. „Pred dvoma rokmi som mu zachránil život, stali sme sa priateľmi,“ spomína smutne na prvé chvíle s kocúrikom. Po pivniciach v dedine sa vraj na jeseň pohybuje množstvo túlavých mačiek, z ktorých väčšina nemá šancu krutú zimu prežiť. Dôchodca sa preto nad jedným z nich zľutoval a poskytol mu teplý domov.

 

Starček mal ku kocúrikovi veľmi blízko
Zobraziť galériu (3)
Starček mal ku kocúrikovi veľmi blízko  (Zdroj: topky)

 

Minulý týždeň v utorok vycestoval do Bratislavy, zatiaľ čo svojho miláčika zveril do rúk kamaráta, ktorý ho chodil kŕmiť. Keď sa však v nedeľu po pracovnej ceste vrátil domov, čakal naňho obrovský šok. Po tom, ako sa priblížil ku garáži, z ktorej sa šíril neznesiteľný zápach, a otvoril dvere, oblial ho studený pot. „Ovalil ma hnilobný smrad rozkladajúceho sa tela,“ povedal nám Devičan. Na zemi uvidel telíčko milovaného kocúra Sesa dokaličeného od hlavy po päty.

Keď sa na doráňané zviera pozrel zblízka, vyrazilo mu to dych. „Mal dolámanú chrbticu aj panvu, vykrútené nohy a vyrezané genitálie,“ opísal hrozivý pohľad dôchodca.  Na labkách mal kocúr stopy po povraze, za ktorý ho zrejme útočníci zavesili ako zajaca. Ohavnosť majú mať na svedomí miestni chlapci, ktorí zvieratko počas starčekovej neprítomnosti uniesli a zohavili.

 

Výrastkovia kocúrovi vyrezali genitálie
Zobraziť galériu (3)
Výrastkovia kocúrovi vyrezali genitálie  (Zdroj: topky)

 

Podľa našich informácii má isť o Nerómov, ktorí sa svojím „hrdinským“ činom dokonca chvália po dedine. Ani jeden z bandy grázlov nemá viac ako 14 rokov, a preto napriek brutálnemu správaniu nenesú za svoj ohavný čin trestnú zodpovednosť.

Napriek tomu, že starček pre záchranu života svojho štvornohého miláčika spravil všetko, kocúrik surový útok školákov neprežil. „Celú noc som sa oňho staral. Mohol som preňho urobiť akurát toľko, že som ho na druhý deň odviezol k veterinárovi do Levíc, ktorý ho utratil,“ smutne konštatuje majiteľ utýraného zvieratka. Dôchodca je neľudským správaním malých chlapcov zhrozený a myslí si, že téma týrania zvierat by mala byť v zákonoch upravená tak, aby podobní uličníci mohli byť za krutý čin adekvátne potrestaní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu