Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Lákadlo pre turistov v centre Košíc: Ženská hádka po rómsky!

Svetrová bitka vygradovala do extrému
Svetrová bitka vygradovala do extrému (Zdroj: YouTube)

KOŠICE - Bitka v priamom prenose! O zábavu, ale aj rozruch sa v piatok v centre Košíc postarali dve Rómky, ktoré si priamo pred očami ľudí na námestí skočili do vlasov. Napínavý ženský súboj zachytil náš pohotový čitateľ, ktorého takéto privítanie v rodnom meste nepotešilo.

Vaše tipy

Čitateľ, ktorý študuje v Bratislave, prišiel do Košíc len na otočku. Hneď v centre sa mu však naskytol pohľad na komickú bitku dvoch Rómiek, ktorú pohotovo zachytil na videu. Rúvačka dvoch žien, na ktorú sa prizerali ľudia na námestí, sa začala nevinným strkaním. Podgurážené bitkárky však potom vytiahli svetre a začali sa nimi mlátiť hlava-nehlava.

Žena v hnedom tričku následne využila šancu a svoju protivníčku chytila za vlasy, po čom nasledovalo niekoľko silných buchnátov. Keď už sa zdalo, že druhá útočníčka má toho dosť a z námestia odchádzala, žena v hnedom ju stiahla späť do „ringu“ a začalo sa ďalšie kolo.

Rómky pritvrdili a jedna z nich vybrala sklenenú fľašu z koša, ktorú jej protivníčka vytrhla z rúk. „Jedna chytila fľašku, rozbila ju o kôš a začala bodať do druhej. Vyzeralo to tak, že jej veľmi neublížila,“ opísal akčnú scénu čitateľ. Druhá následne chytila rozbité sklo a snažila sa s ním bodnúť prvú.

Nášho čitateľa takéto správanie uprostred námestia plného ľudí pohoršilo. Na uliciach Košíc vraj takéto šarvátky nie sú nezvyčajné. „Uznajte samy. Je teplý deň a vy sa vyberiete do mesta na zmrzlinu, alebo kávu. Ako si ju máte užiť, keď takéto niečo je tam všade?“ pýta sa.

Šokovaný čitateľ spolu kamarátmi o incidente informoval aj mestskú políciu. Rómky sa však medzitým stihli rozlúčiť pár fackami a každá šla po svojom. Spúšť, ktorú tam zanechali tak po nich pozbieral pracovník VPP a bolo po všetkom.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu