Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Extrémne nemehlo: Pri pohľade na blondínu plakali diváci od smiechu!

Udržať sa na nohách je nad blondínkine silny Zobraziť galériu (4)
Udržať sa na nohách je nad blondínkine silny (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Ak máte dojem, že ste športové nemehlá, táto blondína vás presvedčí o tom, že na tom nie ste ani zďaleka tak zle, ako ste si mysleli. Žena v bikinách predviedla pri akvazorbingu niečo priam neuveriteľné. Okolostojaci mali v tej chvíli o zábavu postarané a vďaka videu sa bavia ďalšie tisíce ľudí.

Extrémne nemehlo: Pri pohľade
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky.sk)

Žena zazipsovaná do obrovskej gule sa snaží dostať z brehu na more, ale už po prvých pár krokoch jej plán zlyháva. Trvalo jej iba šesť sekúnd, kým stratila rovnováhu a posadila sa na riť. Od tej chvíle zábava neprestáva.

Počas dvojminútového videa sa prizerajúci diváci na pokusoch blondínky dobre bavia a z nahrávky sa ozýva škodoradostný smiech. Niet sa však čomu diviť. Akákoľvek snaha o postavenie sa na nohy totiž skončí ďalším komickým pádom.

Okolostojaci sa dobre bavili

Extrémne nemehlo: Pri pohľade
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Poudieranej a vyčerpanej žene nakoniec príde na pomoc obsluha vodnej atrakcie, ale aj to je márne. Svojou bezhlavosťou a nepremyslenými pokusmi sa iba bezmocne plahočí ďalej a obsluhe všetko sťažuje. Nakoniec si vytrvalé dievča predsa len musí priznať porážku.

Ani pomoc obsluhy nezabrala

Extrémne nemehlo: Pri pohľade
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Aj keď nie je známe, kde bolo toto humorné video nafilmované, dostalo sa na niekoľko webových stránok vrátane YouTube a žne úspechy v návštevnosti.

Blondína pri akvazorbingu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu