Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zjavila sa pri Pearl Harbor tvár mŕtveho námorníka?

Olejová škvrna vyzerá ako tvár
Olejová škvrna vyzerá ako tvár (Zdroj: khon2.com)

ARIZONA/BRATISLAVA - Keď sa americká rodina vybrala obzrieť si pamätník USS Arizona na Havaji, spravila si z výletu množstvo fotografií. Pri ich prezeraní však narazila na jednu, ktorá sa úplne vymykala z bežného rámca. Je na nej vidno záhadnú tvár.

Susan De Vanny prechádzala zábermi a vyberala, ktoré si ponechá, keď narazila na zvláštnu fotografiu. Išlo o snímku vody, na hladine ktorej plávala olejová škvrna podobná ľudskej tvári. Američanka, ktorá si nebola istá svojím objavom, zašla za manželom.

"Nič som mu nehovorila, len sa pozrel na fotku a povedal: Ó, môj bože, to je tvár," uviedla Susan na margo jeho reakcie.

Na palube USS Arizona zomrelo počas útoku na Pearl Harbor v roku 1941 takmer 1 800 námorníkov. Väčšina tiel sa nikdy nenašla. Potom, čo sa Susan dozvedela túto informáciu, domnieva sa, že môže ísť o odkaz zo záhrobia. "Tá tvár vyzerá veľmi mlado, možno predstavuje muža, ktorý zahynul v tej dobe," rozvila svoje myšlienky.

Hoci rodina strávila na ostrovoch ďalších pár dní, na nič tak pamätné už nenarazila. "Vždy, keď sa na fotografiu pozriem, prenesie ma späť na Havaj," dodala Susan.

Tvár v mori

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu