Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Chlapček sa bojí: V noci ho straší duch so sivou kožou!

Dagan má z ducha strach
Dagan má z ducha strach (Zdroj: rossparry.co.uk)

LONDÝN/BRATISLAVA - Rodina z anglického Bridlingtonu má neblahé skúsenosti s paranormálnymi javmi. Dave Gerrit (41) hovorí, že jeho syn Dagan pred šiestimi mesiacmi prvýkrát uvidel vo svojej spálni ducha. Strašidelný muž odvtedy jeho izbu navštevuje pravidelne a rozpráva sa s ním.

Keď Dagan porozprával rodičom o svojom zážitku, mysleli si, že žartuje. Odkedy však sami videli, ako sa hýbe nábytok v chlapcovej izbe, prestali byť skeptickí. Tým to však neskončilo. Na stene v jedálni sa zjavila zvláštna tvár a hoci celú omietku zoškrabali a nanovo miestnosť vylíčili, po uschnutí maľovky sa tvár objavila znova.

Susedia z druhej strany nanovo omietnutej steny vravia, že majú podobné skúsenosti. Pán Gerritt počul z poschodia vedľajšieho domu hluk a vravu, ale domnieval sa, že ide robotníkov, ktorí pracujú na rekonštrukcii. Keď sa spolu so susedom zašli hore pozrieť, zistili, že tam nikto nie je.

Gerrittova manželka je z udalostí taká vystrašená, že sa chce odsťahovať. Oni aj susedia si myslia, že všetko je dielom nejakého ducha.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu