Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Tak toto je sila: Striptér sa vyzliekol pred 100-ročnou babkou!

Clare si chcela na narodeniny poriadne užiť
Clare si chcela na narodeniny poriadne užiť (Zdroj: birminghammail.net)

BIRMINGHAM/BRATISLAVA - Keď sa príbuzní Clare Ormistonovej spýtali, čo by chcela ako darček k jej nadchádzajúcim 100. narodeninám, jej odpoveď ich šokovala. Čiperná babička sa totiž neuspokojila s blahoželaním a kolekciou klasickej hudby, miesto toho si vyžiadala striptéra. A čo chcela, to aj dostala!

"Nemohla som tomu uveriť. Má diabolský zmysel pre humor, skoro som spadla zo stoličky," uviedla jej dcéra Marguerite, ktorá však "neslušné" prianie svojej matky splnila.

Na bujarej narodeninovej oslave sa minulý piatok zúčastnili nielen Clare a jej rodina, ale aj obyvatelia domova pre seniorov v anglickom Wythalle. "Zabavila som sa. Vyčarilo mi to úsmev na tvári," okomentovala stiptérov výkon babička.

Clare, ktorá má tri deti, tri vnúčatá a dve pravnúčatá, sa narodila a vyrástla v Birminghame. Jej manžel Lawrence zomrel pred tromi rokmi, ale oslávenkyňa zostala plná energie. "Myslím si, že je to jej drzý zmysel pre humor, ktorý ju drží pri živote," hovorí Marguerite.

Striptér Scorpion, vlastným menom John Green, sa vyjadril, že to bolo prvýkrát, čo vystupoval na takejto "oldies" narodeninovej párty. "Clare povedala, že vždy chcela vidieť striptéra - počkala si dobre dlho! Ale bol to pre ňu výnimočný deň a naozaj si ho užila," dodal.

Striptér

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu