Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Porno pri rieke: Rybári natočili párik počas búrlivého sexu!

Spoločnosť rybárov dvojicu nerušila Zobraziť galériu (2)
Spoločnosť rybárov dvojicu nerušila (Zdroj: liveleak/topky.sk)

BRATISLAVA - Krásny deň na rybačku a ešte krajší na... sexuálne radovánky! Pravdepodobne si to pomyslela aj dvojica, ktorá súložila na brehu rieky a svojej úlohy sa zhostila s nadšením. Aspoň tak to vyzerá na videu, ktoré sa nedávno objavilo na portáloch Liveleak aj YouTube.

Mužom na loďke, ktorí využili slnečný deň na rybačku, sa podarilo nafilmovať úlovok, o akom sa im určite ani nesnívalo. Pohodlne usadeným vo svojom plavidle a s kamerou v ruke sa im zrazu naskytol neuveriteľný pohľad. V nekonečných lánoch rákosia pri brehu sa zrazu objavila medzera a v nej vyzlečená dvojica uprostred pohlavného aktu.

"Profesionáli" sa neželanými divákmi nenechali vyrušovať a bez prestávky pokračovali vo svojej "činnosti". Na pevnine neďaleko nich nehybne postávala aj ďalšia osoba, ktorej úloha, ako celý výjav, je rovnako zahalená tajomstvom.

Zdá sa, že všetci aktéri si v tejto bizarnej situácii dokázali zachovať chladné hlavy. Rybári súložiacim nevenovali žiadnu prehnanú pozornosť a pokojne sa odplavili preč. Ako dôkaz im však zostalo video, na ktoré sa teraz môže pozrieť celý svet.

Rybacka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu