Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Polonahé dievča stálo 6 dní na ceste, aby našlo čivavu!

Dievča v bikinách držalo na hlavou transparent s fotografiami stratenej čivavy
Dievča v bikinách držalo na hlavou transparent s fotografiami stratenej čivavy (Zdroj: YouTube)

SAN DIEGO - Bolo len desať stupňov Celzia a dvadsaťročná študentka Arlene Moss Coronaová postávala na rohu rušnej cesty v San Diegu len v bikinách. Na prvý pohľad sa mohlo zdať, že táto vysokoškoláčka proti niečomu protestovala, nebolo tomu ale tak. Coronaová šesť dní vyrážala sporo odetá na križovatku, aby našla svojho strateného psa, čivavu menom Chispita.

Coronaová, študentka Kalifornskej univerzity v San Diegu, sa nedokázala len tak zmieriť so stratou svojho psa. Potom, čo obvolali útulky, vylepila plagáty, obišla všetkých susedov a kontaktovala senzibilku, jej nezostala iná možnosť, než na svoje trápenie upozorniť. Vyhlásila hladovku a len v bikinách a s veľkým transparentom šesť dní trávila na rušnej ceste v štvrti La Jolla.

K hľadaniu svojho psa využila svoju vnadnú postavu v bielo-modrých bikinách a červených topánkach na podpätku. Zvolila práve tieto tri farby, ktoré sa objavujú na americkej vlajke, vo viere, že to jej päťročnej čivave prinesie šťastie a vráti sa opäť domov, rovnako ako sa americkí vojaci vracajú z bojových polí.

Jej správanie nebolo výsledkom nejakého školského experimentu alebo komického televízneho výstupu. Konala síce naivne, napriek tomu úprimne. Chcela len nájsť svojho milovaného maznáčika. Kým to niektorí vodiči pochopili a zastavovali, aby s ňou súcítili, iní po nej požadovali sexuálne služby a obťažovali ju nemravnými návrhmi aj na internete. Akokoľvek boli tieto okamihy nepríjemné, jej snaha nakoniec priniesla ovocie.

Dojemný americký príbeh dopadol dobre. Dievča sa ubránilo chlipným ponukám a ešte minulý štvrtok sa šťastne zvítalo so svojou čivavou, ktorú nevidelo od 16. novembra. Stratenú Chispitu objavila Arlenina matka v kalifornskom zvieracom útulku v prímorskom meste Carlsbad. Malá čivava síce nemala ani čip ani psiu známku, napriek tomu bola majiteľke v zdraví vrátená, uviedla regionálna televízia 10News.

Dievča v bikinách

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu