Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Finalista Martin Konrád: Tajnosti okolo frajerky

Martin Konrád Zobraziť galériu (2)
Martin Konrád (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Nemá to ľahké! Mladý finalista SuperStar 3 Martin Konrád (15) sa stal novým idolom slovenských dievčat.

Definitívne to musel pochopiť v prvom priamom prenose speváckej šou, kde stovky tínedžeriek jačali ako zmyslov zbavené pri každom vyslovení jeho mena. Davovú hystériu jeho obdivovateliek v publiku sledovala aj Martinova priateľka Kristínka (17). Tú nával nových ctiteliek veľmi neteší... Sama sa pred médiami ukrýva a žiadne zviditeľňovanie si neželá.

Martin Konrád v poslednom čase o záujem dievčat nemá núdzu: „Priateľka ma už upozorňovala na to, aby som si na dievčatá dával pozor a príliš sa s nimi nezbližoval, a tak sa snažím krotiť.“ Tmavovlasému fešákovi píšu odkazy na internete a všemožnými spôsobmi sa s ním snažia zoznámiť, či aspoň upútať jeho pozornosť. „Stalo sa, že som išiel po ulici a akože náhodou do mňa drglo nejaké dievča a potom sa tvárilo, že vôbec nevie, ako sa to stalo a je z toho strašne prekvapené,“ smeje sa Konry, ktorý sa netají tým, že už frajerku má a novú si nehľadá. Jeho láskou je o dva roky staršia Kristínka z Bratislavy, s ktorou sa spoznal počas minulého leta, keď bola na prázdninách v dedinke Neded pri Šali, kde Konrádovci bývajú.

„Dovtedy som zažíval iba také krátke lásky, ale s ňou mám naozaj vážny vzťah,“ priznal pätnásťročný spevák, keď ešte netušil, že vďaka účinkovaniu v SuperStar získa nielen mimoriadnu popularitu, ale extrémne vzrastie záujem dievčat rôznych vekových kategórií o jeho osobu. „Jasné, že jej to nie je úplne jedno, keď sa o mňa zaujímajú baby a trochu na mňa žiarli, ale myslím si, že vôbec nemusí, lebo som jej verný,“ prízvukuje Martin, ktorý počty svojich potenciálnych partneriek mnohonásobne zvýšil po tom, ako v priamom prenose z druhého semifinále prostredníctvom televízie prezradil prezývku, ktorú používa na internetovej zoznamke.

„Za dva týždne mi prišlo na ten nick 25-tisíc odkazov. Už na ne vôbec nestačím reagovať,“ priznal finalista s neprehliadnuteľným čiernym imidžom. Keď sme sa však včera pokúšali o jeho láske zistiť niečo viac, ako prezradil v markizáckom medailóne, finalista reagoval odmietavo. „Ona je plachá a medializáciu si neželá,“ zatĺkal presvedčivo sedemnástku, ktorá si získala jeho srdce.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu