Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Takto ste ich ešte nikdy nevideli. Slovenskí politici pri netradičnej činnosti!

Zoltán Pék Zobraziť galériu (9)
Zoltán Pék (Zdroj: Mikuláš Virág)

BRATISLAVA - Uplynulý víkend patril v Podunajských Biskupiciach dobrej zábave chutnému jedlu. V rámci kampane na starostu tejto mestskej časti prišli kandidáta Zoltána Péka podporiť aj známe tváre z vysokej politiky.

Na spoločenskom podujatí, ktoré navštívilo asi dvetisíc ľudí sa okrem koncertu Kollárovcov mohli ľudia zabaviť aj pri netradičnom ťahaní pravej biskupickej domácej štrúdle. Na tom by nebolo nič zaujímavé, ak by štrúdľa nemerala neskutočných dvadsať metrov!

Ruku k dielu priložili aj predseda Mostu-Híd Béla Bugár so svojim straníckym kolegom a ministrom životného prostredia Lászlom Sólyomosom. Tí prišli podporiť bývalého novinára Zoltána Péka, ktorého okrem MOSTu  podporujú aj SaS, Sme rodina, NOVA a OKS. „Som rád, že ľudia sa zabavili pri dobre muzike, chutnom guláši a odchádzali usmiati,“  povedal o akcii Zoltán Pék.    

Takto ste ich ešte
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Mikuláš Virág)

Kandidátmi na starostu mestskej časti Podunajské Biskupice sú okrem Zoltána Péka tiež Zoran Kupkovič, Roman Lamoš, Ján Kšiňan, Ján Španko, Milan Černý, Ján Duranský, Kristián Kevický, Andrej Bojczún a Martin Halás. Súčasná starostka Podunajských Biskupíc Alžbeta Ožvaldová svoj post už v novembrových komunálnych voľbách obhájiť nechce, kandiduje len na mestskú poslankyňu.

Takto ste ich ešte
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Mikuláš Virág)

Viac o téme: Zoltán Pék
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu