Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Michael Douglas sa nešetrí: Namiesto oddychu opäť maká!

Michael Douglas Zobraziť galériu (7)
Michael Douglas

NEW YORK – Nedopraje si pokoj! Herec Michael Douglas (66) sa zrejme cíti oveľa lepšie, pretože sa rozhodol vrátiť pred kameru. Zatiaľ si síce zahral iba v krátkej reklame bez zvuku, no prvý herecký výkon od diagnostikovania jeho choroby je nepochybne veľkým krokom vpred!

Už zase maká! Michael Douglas len prednedávnom ukončil liečbu rakoviny hrdla, a už zase pracuje. Choroba mu pritom dala poriadne zabrať. Michael výrazne schudol a zostarol, dnes sa však zrejme cíti oveľa lepšie. Popri Mattovi Damonovi, Natalie Portman či Javierovi Bardemovi si totiž zahral v  jednej zo série reklám na noviny New York Times.

Nič nie je isté! Hoci ešte stále však nie je jasné, či sa Michaelovi podarí zákernú chorobu definitívne prekonať, cíti sa vraj lepšie. „Som už päť týždňov po liečbe a pomaly sa mi vracia energia. Varovali ma, že aj keď už prestanete, ešte niekoľko ďalších týždňov radiáciu cítite, takže je to pomalý proces,“ prezradil herec. „Neprial by som to ani svojmu najväčšiemu nepriateľovi,“ dodal na margo svojej liečby.

Aký je skutočný stav herca, zostáva otázkou – a odpoveď na ňu nepozná zrejme ani on sám. Niektoré správy hovoria o tom, že sa úspešne lieči a je na dobrej ceste vyzdravieť. Iné zdroje zase spomínajú, že sa umelec pomaly pripravuje na svoj koniec a s jeho vyliečením to vôbec nevyzerá ružovo. Dúfajme, že pravdivé sú tie prvé!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu