Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Madonna na kolenách: Je z nej slúžka, čo drhne dlážku!

Madonna v úlohe submisívnej žienky domácej Zobraziť galériu (10)
Madonna v úlohe submisívnej žienky domácej

NEW YORK – Neuveriteľné! Madonna (52) má povesť razantnej ženy a beda tomu, kto sa jej postaví. Je to totiž väčšinou ona, kto rozkazuje a diktuje si podmienky. Tentoraz sa však karta obrátila – kráľovná popu poslušne umývala podlahu. Kvôli komu štvornožkovala s handrou v ruke?!

Madonna ako slúžka? Presne tak! Aj v takýchto pózach sa speváčka predstaví v novom reklamnom spote svetoznámej značky Dolce & Gabbana. Vidieť túto ikonu popkultúry utierať dlážku kľačiac na zemi, to nie je veru pohľad na každý deň. Talianske návrhárske duo si však vie omotať hudobnú divu okolo prsta. Samozrejme, je to obojstranne výhodný obchod. Pre návrhárov je Madonnina účasť v reklame na nezaplatenie a ju čaká za pózovanie kráľovský honorár!

Našli na ňu recept! Tvorcovia reklamy sa poistili aj tým, že do spotu povolali mladých modelov. Je totiž dobre známe, že spevácka hviezda miluje mužov, ktorí by jej vekovo mohli byť synmi. Medzi mladým mäskom sa preto pri natáčaní a fotení cítila ako ryba vo vode. Spot je čiernobiely a imituje temperamentné talianske prostredie. Madonna sa v ňom zhostila úlohy vyťaženej ženy, ktorá musí nakúpiť, upratať domácnosť a zaopatriť deti.

Hoci v spote vystupuje ako mama venujúca sa ratolestiam, v skutočnom živote Madonna na rodinu priveľa času nemá. Je z nej totiž workoholička, ktorá nedokáže poľaviť v tempe. Momentálne sa zamerala na réžiu a pracuje na filme o škandále v britskej kráľovskej rodine. Ak sa nevenuje hudbe, čas trávi so svojím mladučkým milencom. Najstaršia dcéra Lourdes si na matkino pracovné nasadenie zvykla a mama jej dokonca pomáha s návrhom módnej kolekcie pre mladé dievčatá. Najviac však chýba synovi Roccovi a dvom adoptívnym deťom Merci a Davidovi.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu