Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

S Madonnou to ide dole vodou: Vyzerá ako bezdomovkyňa!

Madonna Zobraziť galériu (6)
Madonna

LONDÝN – Kde sa podel jej dokonalý imidž? Chvíľami sa zdalo, že speváčke Madonne (51) sa podarilo zastaviť čas. Dnes je však jej dokonalá tvár, rovnako ako bezchybný štýl, minulosťou. Najnovšie chodí po uliciach bez mejkapu a doobliekaná ako handrárka!

Ako strašidlo! Keby ste v týchto dňoch videli na londýnskej ulici speváčku Madonnu, určite by ste ju neprehliadli. Nie však preto, že by vyzerala tak skvele, ale presne naopak. Na jednej nohe vytiahnutá biela podkolienka, na krku šál pripomínajúci ježibabu a na hlave čudný čierno-biely klobúk. Jej módne vychytávky naozaj vyzerali, akoby si ich vyzbierala po londýnskych smetiakoch!

Tvár celkom bez mejkapu! Keď ide bez dotknutia líčidiel na verejnosť dvadsaťročná žena, výsledok môže byť celkom fajn. Bezfarebná tvár Madonny však pôsobila fádne a staro. Najmä keď ju porovnáme s reklamnými snímkami, na ktorých bola nastajlovaná a vyretušovaná - a vyzerala naozaj úžasne. Len málokto by veril, že táto žena s nevýraznou tvárou a očami skrytými za okuliarmi, je popová hviezda číslo jeden!

Madonna v Londýne momentálne natáča film W.E. o kráľovi Eduardovi VIII a jeho láske k Američanke Wallis Simpson. V malej úloh sa v ňom dokonca má objaviť aj jej dcéra, Lourdes. Speváčka a dnes už aj režisérka dobre vie, že krv nie je voda!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu