Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Osamelá Britney Spears: Sexuálne obťažuje svojich ochrankárov!

Britney Spears Zobraziť galériu (7)
Britney Spears (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Makať ako bodyguard pre Britney Spears (28) asi nebude práca snov! Najmä v prípade, ak sa vaša zamestnávateľka zvykne pred vami špacírovať nahá a nedajbože vás láka do svojej spálne! Ľahko pri tom môžete prísť o prácu. Stačí, ak sa Britney z ochranky niekto znepáči a môže sa pakovať!

Kedy sa vmestí do kože? Popová speváčka v poslednom období nepúta pozornosť ani tak svojou hudobnou kariérou, ako škandálmi a psychickou labilitou. „Britney nezvláda svoju prácu tak, ako by si predstavovala. Je emocionálne mimo kontroly!“ vyhlásil blízky človek zo speváčkinho okolia. Výkyvy jej nálad sú už známe a dávajú zabrať personálu, ktorý pre ňu pracuje.

Speváčkin otec Jamie, ktorý má na starosti prijímanie a prepúšťanie zamestnancov, má už po krk jej exhibicionistických úletov. Prikázal pre to ochrankárom, aby jej nedovolili opúšťať dom bez spodnej bielizne. Napriek tomu sa objavila v jednej hollywoodskej reštaurácií bez nohavičiek! „Je trápne, aby sme jej hovorili, aby si dala spodnú bielizeň. Niektorí chlapci by ju možno na to upozornili, ale iní sa príliš hanbili,“ oznámil zdroj zo speváčkinho bezpečnostného tímu.

Speváčkin prešľap si odskákal ochrankár Fernando Flores (29). Akoby už nestačilo, že sa Britney doňho zahľadela. Obšmietala sa okolo neho nahá a ťahala ho do svojej spálne. Bývalý policajt preto zvažuje zažalovať Britney za sexuálne obťažovanie a plánuje z toho vytrieskať nejaké doláre ako odškodné.

Nejde o prvý prípad, kedy ochrankár stratil trpezlivosť so speváčkinými “náladičkami“. Už v roku 2007 čelila žalobe Tonyho Barretta. Ten si pred súdom sťažoval na jej nevyspytateľné správanie a obnažovanie sa v jeho prítomnosti. Zdá sa, že byť ochrankárom Britney Spears dá zabrať aj skúseným gorilám!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu