Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Britney Spears bez cenzúry: Aha, čo všetko musia na jej tele retušovať!

Britney Spears v skutočnosti a vyretušovaná - so šokujúcim rozdielom Zobraziť galériu (14)
Britney Spears v skutočnosti a vyretušovaná - so šokujúcim rozdielom

LOS ANGELES – Od dokonalosti má na míle ďaleko! Aj keď Britney Spears (28) vzhľadom na pribúdajúce roky a dva pôrody nevyzerá práve najhoršie, jej snaha o imidž mladej sexice dokáže neraz šokovať. Pozrite, ako sa nechala graficky upraviť naposledy – s takouto retušou bola všetkým najskôr iba na smiech!

Bez celulitídy, kožných deformít, s vyhladenou pokožkou a hlavne, o úctyhodných pár centimetrov štíhlejšia! S takýmto zovňajškom sa popová princezná objavila v zbrusu novej kampani pre oblečenie značky Candie's. V ružových plavkách sa z plagátov síce usmieva ako roztomilá cica, za jej skutočnými zábermi by sa však veľa obdivovateľov zrejme neobzrelo. Bez zásahu retušéra totiž vyzerá ako obyčajná žena, akých sa v uliciach premávajú tisíce!

Neretušované fotografie, na ktorých má speváčka silnejšie stehná, oblejšie boky, ovisnuté bruško, pomarančovú kožu a nemálo modrín, však na verejnosť neprenikli náhodou. Do sveta ich vypustila samotná Britney, ktorá sa takýmto spôsobom chce postaviť na stranu nežnejšieho pokolenia. Poukázať chce hlavne na to, že krása prezentovaná médiami je vyumelkovaná a nanajvýš neprirodzená. Veď vo svete reklamy a šoubiznisu sa fotky retušujú ako na bežiacom páse – jedna za druhou!

Ako prezradil zdroj blízky hudobnej hviezde pre denník Daily Mirror, Britney je vo vzťahu k svojim krivkám vyrovnanejšia ako kedykoľvek predtým a ani náhodou sa za ne nehanbí: „Je hrdá na svoje telo – aj na všetky jeho nedokonalosti.“ Ona sama sa v tlači vyjadrila, že fotenie si nesmierne užívala a už sa nevie dočkať rozkošných vecičiek z kolekcie na leto.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu