Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Holý zadok a pestrofarebné róby: Kypré kokety ovládli Cannes!

Na slávnostnej premiére šokovali kypré hviezdy Zobraziť galériu (11)
Na slávnostnej premiére šokovali kypré hviezdy

CANNES – Rozšafnosť verzus noblesa! V takom duchu sa niesol druhý deň 63. ročníka medzinárodného filmového festivalu. Viac ako róby známych herečiek totiž tentoraz zaujali striptérky kyprých tvarov. Tie sa predstavili v skutočne divokom štýle – minimálne jedny nohavičky zostali doma!

O nevídanú zábavu sa vo štvrtok postaralo herecké obsadenie francúzskej komédie Tournée, ktoré pútalo pozornosť od chvíle, kedy vstúpilo na červený koberec. Medzi dámami objemnejších rozmerov sa objavila herečka Julie Atlas Muz spolu s kolegyňami Dirty Martini, Evie Lovelle, Mimi Le Meaux a Kitten On The Keys. Svojské krásavice sa však neblysli len odvážnymi róbami a parochňami – spoločne dvíhali nohy a sukne aj v kankánovom tanci!

O najväčší rozruch sa postarala prvá zo spomínaných hviezd. Julie sa totiž na ostro sledovanú premiéru vychystala ako na šou plnú erotiky. Sandále s platformou a podpätkami, s akými sa tanečnice vrtia pri striptérskych tyčiach, boli len slabým odvarom oproti jej priehľadnej róbe. Bez spodnej bielizne sa jej obnažené pozadie totiž stalo naozaj neprehliadnuteľné!

Úroveň slávnostného večera sa podarilo pozdvihnúť aspoň herečkám vyššieho kalibru. V dlhých trblietavých šatách so špagetovými ramienkami rozdávala úsmevy drobná Eva Longoria. Tá si pred fotografmi zapózovala s nemenej krásnou bollywoodskou hviezdou. Aishwarya Rai z Indie stavila na čiernu eleganciu s odhaleným dekoltom.

Tieto šperky predviedli Longoria a Campbell!




Viac o herečkách, ktoré žiarili na zahájení festivalu v Cannes, čítajte tu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu