Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ozbrojenci prepadli najväčší pokrový turnaj v Nemecku!

Ozbrojenci ukradli časť z prémie pokrového turnaja Zobraziť galériu (2)
Ozbrojenci ukradli časť z prémie pokrového turnaja

BERLÍN - Maskovaní lupiči včera popoludní v Berlíne prepadli najväčší pokrový turnaj v Nemecku a podľa agentúry DPA ukradli časť z prémie milión eur určenej pre víťaza. Ozbrojenci mali podľa svedkov strelné zbrane, mačety a ručné granáty. Pri vzniknutej panike bolo ľahko zranených niekoľko ľudí.

Turnaj sa odohrával v luxusnom päťhviezdičkovom hoteli Grand Hyatt na Postupimskom námestí, kde sa o miliónovú cenu stretli najlepší kartoví hráči sveta.

Keď lupiči vtrhli do hotela, vypukol chaos, uviedla DPA. Už niekoľko minút po prepadnutí boli na internete zábery s hráčmi, ktorí odhadzovali karty a utekali zo svojich miest. Mnohí sa schovávali za hracími stolíkmi, alebo sa snažili uniknúť z miesta turnaja do iného poschodia hotela. Zábery zrejme pochádzali z bezpečnostných kamier z dejiska turnaja.

Organizátori podujatia zverejnili tlačovú správu, podľa ktorej bolo lupičov šesť. Dúfajú, že turnaj bude pokračovať.

Podľa redaktorov servera pokerolymp.de, ktorí mali sledovať turnaj naživo, si vraj páchatelia vopred zisťovali, kde sú peniaze a aké sú na mieste bezpečnostné opatrenia. Jeden z nich vraj aj pri úteku vytiahol mačetu na bezpečnostného pracovníka.

Turnaj, ktorý začal v utorok, mal takmer 1000 účastníkov a zatiaľ nie je jasné, či bude dohraný. Trvať mal do nedele. Medzi hráčmi bol napríklad bývalý tenista Boris Becker, vypadol ale pomerne skoro, podotkla DPA.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu