Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Príliš akčný Sylvester Stallone: So zlomeným krkom!

Akčný Sylvester Stallon v plnom nasadení Zobraziť galériu (7)
Akčný Sylvester Stallon v plnom nasadení

LOS ANGELES - Nie je na ne už pristarý?! Hoci americký herec pôsobí vo svojich akčných snímkach neporaziteľne, v skutočnosti sa musí v bojových scénach poriadne obracať. V dôchodcovskom veku má totiž neraz na mále - Sylvester Stallone (63) pri natáčaní takmer prišiel o život!

Nabitý adrenalínom, hrdinami zvučných mien, ale aj množstvom nebezpečných pästných súbojov! Taký je zbrusu nový "akčák" s názvom The Expendables, v ktorom sa hlavnej hereckej aj režisérskej úlohy zhostil ten istý muž - legendárny Sly Stallone. Starnúcemu hercovi sa však jeho nakrúcanie stalo takmer osudným. V realistickej bitke s profesionálnym wrestlerom Stevom "Stone Cold" Austinom (45) totiž utrpel hrozivo vyzerajúcu vlasovú zlomeninu krku!

"Človeče, bolo tam sedem chlapov, ktorí si navzájom nakopávali zadky, jeden tvrdší ako druhý. Bez srandy, naši kaskadéri prosili o milosť," vyznáva sa Stallone v rozhovore pre magazín FHM. No hoci mu pri vtedajšom úraze nebolo všetko jedno, dnes sa mu už čosi podobné len tak nestane. V krku má totiž kus kovu!

"Nikomu som to nepovedal, ale musel som potom podstúpiť vážnu operáciu. Teraz mám v krku kovovú doštičku," pokračuje Sylvester v opisovaní mrazivých dôsledkov náročných scén. V tých sa po jeho boku blysnú aj ďalší namakaní svalovci, akými sú Arnold Schwarzenegger (63), Bruce Willis (54), Dolph Lundgren (52), Mickey Rourke (57) a Jet Li (46). Najmladším prírastkom v rodine ostrieľaných veteránov je britský herec Jason Statham, ktorý má "len" 37 rokov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu