Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Stallone, Jason Statham aj Dolph Lundgren budú nahraditeľní

Sylvester Stallone ako John Rambo. Zobraziť galériu (4)
Sylvester Stallone ako John Rambo. (Zdroj: TASR)

LOS ANGELES - Hviezdne herecké obsadenie akčného filmu The Expendables (Nahraditeľní) Sylvestra Stallonea doplnil Mickey Rourke. V Stalloneovom režisérsko-scenáristickom kúsku si zahrá obchodníka so zbraňami.

V snímke o skupine amerických žoldnierov, ktorí majú za úlohu zvrhnúť juhoamerického diktátora, účinkujú aj Stallone, Jet Li, Jason Statham, Randy Couture a Dolph Lundgren. Podľa medializovaných informácií by sa mali v projekte objaviť aj držitelia Oscara Forest Whitaker a Ben Kingsley. Producentmi snímky, ktorej nakrúcanie by sa malo začať v marci v Brazílii, sú Avi Lerner, John Thompson a Kevin King Templeton. Úloh výkonných producentov sa chopili Boaz Davidson, Trevor Short a Danny Dimbort.

Rourke, ktorý je vďaka hlavnej úlohe v športovej dráme Wrestler (2008) jedným z horúcich kandidátov na Oscara, označil Stallonea za muža, ktorý mu pomohol vrátiť sa do biznisu, keď ho stretol v reštaurácii a dal mu rolu v snímke Zastavte Cartera (2000). Odvtedy si zahral napríklad vo filmoch Vtedy v Mexiku (2003), Muž v ohni (2004), Domino (2005), Sin City - mesto hriechu (2005) alebo Stormbreaker (2006).

V súčasnosti nakrúca pod režisérskou taktovkou Gélu Babluaniho spolu so Jasonom Stathamom, Rayom Winstoneom, Samom Rileym, 50 Centom a Rayom Liottom remake francúzskeho trileru Ruská ruleta (2005). Zahrať by si mal znovu aj Marva v Sin City 2, ktorého uvedenie do kín je ohlásené na rok 2010.
Informácie zverejnila internetová stránka www.variety.com.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu