Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Neslávne začiatky drsného Ramba: Porno zo sedemdesiatych rokov!

Sylvester Stallone Zobraziť galériu (9)
Sylvester Stallone

LOS ANGELES - Toto by sme od svalnatého bojovníka a majstra ringu Silvestra Stalloneho rozhodne nečakali. Svoju hereckú kariéru odštartoval nekvalitným erotickým videom za pár korún.

Presadenie sa v oblasti filmu býva naozaj ťažké. Na vlastnej koži to pocítil aj slávny taliansky svalovec Stallone. S predsavzatím uplatniť sa vo filmovom priemysle skončil ako dvadsaťštyriročný na finančnom dne.

V čase najväčšieho zúfalstva prišla ponuka, ktorá sa vzhľadom na vážnosť situácie nedala odmietnuť. Film s pôvodným názvom The Party at Kitty and Stud's teda prijal zdrvený mladík bez menšieho zaváhania.

Dejová línia erotického filmu rozpráva príbeh o dvoch milencoch, ktorí sa rozhodnú okoreniť si sexuálny život organizovaním stretnutí za účelom skupinového milovania.

„Hladoval som, keď som to spravil. Bol som zúfalý. Viete, keď ste naozaj hladní, robíte veci, ktoré by ste za normálnych okolností nespravili,“ prezradil v roku 1978 zahanbený herec pre magazín Playboy. Za vyzlečenie sa a milostné scénky dostal Silvester úbohých 200 dolárov. Vtedy ešte bohužiaľ netušil, že jedného dňa bude jeho meno ikonou akčných filmov.

Sylvester Stallone vo filme The Party at Kitty and Stud's (Italian Stallion).

Neslávne začiatky drsného Ramba:
Zobraziť galériu (9)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu