Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Slávne americké tínedžerky v bikinách: Ktorá je viac sexi?

Miley Cyrus a Taylor Swift v bikinách Zobraziť galériu (9)
Miley Cyrus a Taylor Swift v bikinách

LOS ANGELES - Sú mladé, úspešné a hriešne príťažlivé! Tínedžerky Miley Cyrus (17) a Taylor Swift (19) vďaka svojej hudbe dospeli rýchlejšie ako ich rovesníčky a je to na nich aj poriadne vidieť. Pri pohľade na ich sporo odeté sexi krivky mužom padajú sánky a ženy zelenejú závisťou!

 

 

 

Slávne americké tínedžerky v
Zobraziť galériu (9)
Snaha vyzerať dospelo a zvodne sa nedá odoprieť najmä mladšej Miley, ktorej meno sa do diváckej pamäte zapísalo vďaka rodinnej komédii Hannah Montana. Dlhovlasá brunetka sa však momentálne viac ako na kariéru pred kamerami sústreďuje na hudobnú dráhu. V krikľavo ružových bikinách si v luxusnom miamskom stredisku Fontainebleau vychutnávala pohodu a zaslúžený oddych po tom, čo tento týždeň zavŕšila svoje svetové turné Wonder World.
Slávne americké tínedžerky v
Zobraziť galériu (9)
O tom, že skvelo vyzerá nielen na pódiu, ale aj v súkromí, Taylor Swift presvedčila svojich fanúšikov domácim video. Hoci jej kariéra nabrala prudké tempo najmä vďaka Kanyemu Westovi, ktorý jej na tohtoročnom odovzdávaní cien MTV Video Music Awards vytrhol mikrofón, šantenie v bikinách pri mori jej menu takisto neublíži. Práve naopak. Výsledkom jej doterajšieho snaženia je totiž neuveriteľných osem nominácii na ceny Grammy, pričom v predaji nosičov tromfla aj zosnulého Kráľa popu, Michaela Jacksona. Speváčka, u ktorej sa talent snúbi so sexepílom, sa o svoje miestečko v šoubiznise teda rozhodne báť nemusí.








Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu